Medal of Honor

• Креатор на темата Креатор на темата TheTimi
  • Време на започнување Време на започнување
Medal of Honor Open Beta.torrent

Излезе бетата на замунда, кој сака може да си ја симне

Симнато, инсталирано...чекам официјално да ја пуштат бета-та. :)

Едит: Пуштена е официјално... тестирав пред неколку минути.
Графиката е задоволителна, но крвта ми изгледа премногу "цртана" и нереална. Со лагирање немав проблеми, но премногу е тешко да се разликуваат противниците. Да не судам предвреме, ова го кажувам по неколкуминутно играње.

По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка и и давам уште сега 7,5 отцена :).

По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка

Како MW 2 исто. :)

Симнато, инсталирано...чекам официјално да ја пуштат бета-та. :)

Едит: Пуштена е официјално... тестирав пред неколку минути.
Графиката е задоволителна, но крвта ми изгледа премногу "цртана" и нереална. Со лагирање немав проблеми, но премногу е тешко да се разликуваат противниците. Да не судам предвреме, ова го кажувам по неколкуминутно играње.
Аман бе. Покрај цел куп нерелани работи најде на крвта да забележиш. Игра е, не е војна. Овде го има она, уметничка слобода. А што се случува со игри кои се целосно цртани? Не чинат?

Аман бе. Покрај цел куп нерелани работи најде на крвта да забележиш. Игра е, не е војна. Овде го има она, уметничка слобода. А што се случува со игри кои се целосно цртани? Не чинат?
Тоа прво ми падна во очи по неколку минутна игра. Вечерва ќе ја играм пак па ќе напишам подетално свои импресии и впечатоци. :)
Исто така видливоста на одредени мапи е премногу мала.

По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка и и давам уште сега 7,5 отцена :).
Грешиш тука, не се посветени повеќе на multiplayer. Истовремено ги работат и multi и singleplayer-ot, бидејќи се 2 тима. Не верувам дека ќе биде под 6 часа, а тоа за ФПС игра е одлично.

Ја снимив вчера и ми вика северите биле паднати. Ја пуштив сеа, пак истото го дава, откако нема да најде ни еден сервер.
Пак да не се паднати? Некој да има ваков проблем?

Излезе целосна верзија за хбох на торенти

Category: XBOX360
Languaje: English
Type:Accion
Format: ISO
Size: 6.73 GB
Date: 08-10-2010
Uploader: Gamestorrents

--- надополнето ---

Торентов е НТСЦ, пробал некој дали ги игра хбохот или не? Да не ја спуштам за џабе.

Конечно излезе и регион фрее верзијата.

--- надополнето ---

за пц би требало во теков на денов да излезе.

Веќе има CloneDVD од Epidemz. Ја ставив да се симнува...
Уште крак да излезе и ќе можеме да ја испробаме. :pipi:

Добра е играва штета што неможам да ја играм,слаб ком иам у пм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom