Medal of Honor

• Креатор на темата Креатор на темата TheTimi
  • Време на започнување Време на започнување
Излезе крак за PC верзијата. Го има по пиратскиве сајтови.

imam eden problem so betava... ja simnav od zamunda ja otpakuvav ja instalirav ja pustam i koga idam na play ili career za da pocnam single igranje mi iskaca edno sranje na koe pisuva: Connection interupted. The EA servers are not curretly avalable. SO E FORAVA NA SITE SO GI STISKAM ZA POCETOK ISKACA OVA :S VELJDA NE E SAMO ZA ONLINE IGRAVA?!? pisete pozz

imam eden problem so betava... ja simnav od zamunda ja otpakuvav ja instalirav ja pustam i koga idam na play ili career za da pocnam single igranje mi iskaca edno sranje na koe pisuva: Connection interupted. The EA servers are not curretly avalable. SO E FORAVA NA SITE SO GI STISKAM ZA POCETOK ISKACA OVA :S VELJDA NE E SAMO ZA ONLINE IGRAVA?!? pisete pozz
Излезе целосна верзија од играва а ти сеуште се занимаваш со Бета верзијата која официјално се затвори на 8ми октомври. :jaj:

Онтопик: Почнав да ја играм... интересно изгледа на прв поглед. До втората мисија стигнав и станува се поинтересно што се однесува на приказната.
Графиката е солидна, за звукот немам коментар. Совршенство. Да не давам оцени пред време, прво да ја завршам па ќе се изјаснам целосно.

sakas da kazes toa sto e zatvorena jas iam problem da ja igram ? inace neznaev deka iskocila oficialnata verzija kazi mi na zamunda ja simna ili???

sakas da kazes toa sto e zatvorena jas iam problem da ja igram ? inace neznaev deka iskocila oficialnata verzija kazi mi na zamunda ja simna ili???

Можда ........... Дојде 12-ти кај нас ! - Уште 6-8 саата и кајнив :) Ке ја чекаме напладне.

Излезе целосна верзија од играва а ти сеуште се занимаваш со Бета верзијата која официјално се затвори на 8ми октомври. :jaj:

Онтопик: Почнав да ја играм... интересно изгледа на прв поглед. До втората мисија стигнав и станува се поинтересно што се однесува на приказната.
Графиката е солидна, за звукот немам коментар. Совршенство. Да не давам оцени пред време, прво да ја завршам па ќе се изјаснам целосно.

Јас мислам заврши досега :)

--- надополнето ---

Него досега има ревјус од 3 страни одат вака

Gamers.at - 87

Games Master UK - 85

Planet Xbox 360 - 77

Ke napisam jas review koga ke mi stigne mesecov, za onie sto se mislat dali da ja kupuvaat original ili ne.

Не да не вреди ова оригинал да се купи...

Не да не вреди ова оригинал да се купи...

Играва е дефинитивно само за онлајн правена. Бидејќи јас сакам повеќе сигл кампања не би ја купил оригинал, иначе има одлична кампања дури и жал да ти падне на една мисија каде ќе заглавиш :). Штета што е премногу кратка, а за онлај тешко дека ќе успее покрај блек опс искрено.

Така да на кого му се фрлаат пари слободно....

Излезе торент од играва пошо не прочтав надоле..ако излегол нека ми праит некој на пп

На gamestorrents ја има, не сум ја пробал и не знам дали има крак во неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom