Medal of Honor

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ја режам па за едно 2 часа ќе го дадам и прбото мислење.

Очекувам да има 80% копија од MW2 секако добра копија :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
^Nema da e kopija, veruvaj mi. Jas do 22 treba da cekam da mi stigne :toe:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајде први импресии

Прво што ми се свиѓа

-Звукот одличен е кај сите оружја што досега ги пробав
-Работи "крадени" од MW2 убаво склопено да не раскажувам ќе видите и сами

Не ми се свиѓа

- Графиката мисалм дека е катастрофа, слабо некако не ми остави впечаток барем на првиве 2 стази.
- Ботовите се стварно ботови, ПРЕМНОГУ се прости. Ако фатил да пука на некој од твој тим, ти можеш слободно да си одиш и да го плукниш во лице за да му текне да пука во тебе.

Повеќе во доцните часови :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Првите 13 мин од играта

--- надополнето ---

Ок почна права војна, хаос добро е. Не ви откривам ништо ама почнува да е интересно :).

Него друг некој ја спушти ја игра?

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Ја симнав али чекам release date да дојде. Се чувам од бан :DDDD

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074

Првите 13 мин од играта

--- надополнето ---

Ок почна права војна, хаос добро е. Не ви откривам ништо ама почнува да е интересно :).

Него друг некој ја спушти ја игра?
За ПЦ каде ја има и дали е кракната? На замунда гледам ја нема.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка и и давам уште сега 7,5 отцена :).

Мораше да го потврдам ова, уште пред да излезе знаев дека ќе е вака.

Толку беше од играта сигл плеер можеби нецели 4 часа. КАТАСТРОФА невидена па она ли се нарекува сигл кампања?

Графиката е катастрофа, MW1 имаше ДАЛЕКУ подобра графика, премногу мала резолуција е се. Се познааваат коцки поѓаволите.(хбох верзија зборувам). Едиствено несшто што ми остави впечаток е локациите каде што се водеа борбите. Реков локации? Извинете мислев ЛОКАЦИЈА бидејќи проклетава игра се дешава на исто место околу една планина, трчаш околу неа излегуваат куп талибанци ги тепаш, па се качуваш на едно ритче тепаш уште еден куп талибанци, па влегуваш во пештера пак тепаш талибанци. Почетокот ми беше катастрофа тамам стана интересно играва заврши, а штотуку помислив дека грешам.

Искрено разочаран сум очекував многу повеќе, очекував стварно MW киллер но далеку од тоа.

6 од 10 можеби 7,5 со мултиплеер

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Мораше да го потврдам ова, уште пред да излезе знаев дека ќе е вака.

Толку беше од играта сигл плеер можеби нецели 4 часа. КАТАСТРОФА невидена па она ли се нарекува сигл кампања?

Графиката е катастрофа, MW1 имаше ДАЛЕКУ подобра графика, премногу мала резолуција е се. Се познааваат коцки поѓаволите.(хбох верзија зборувам). Едиствено несшто што ми остави впечаток е локацијата каде што се водеа борбите. Реков локации? Извинете мислев ЛОКАЦИЈА бидејќи проклетава игра се дешава на исто место околу една планина, трчаш околу неа излегуваат куп талибанци ги тепаш, па се качуваш на едно ритче тепаш уште еден куп талибанци, па влегуваш во пештера пак тепаш талибанци. Почетокот ми беше катастрофа тамам стана интересно играва заврши, а штотуку помислив дека грешам.

Искрено разочаран сум очекував многу повеќе, очекував стварно MW киллер но далеку од тоа.

6 од 10
Уште ја чекам да се симне и не можам ништо да кажам за играва, но во глобала гледано, Медал оф Ан'р никогаш нема да биде ни блиску до Кол оф Дјути.
Тоа може само да го сонува.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Одлични пушки ......

- Ова е Sony PS2. А утре ке ја видеме и за PC !!! - Очекувам да биде дупло подобра за PC.

Kajgana Shop

На врв Bottom