Medal of Honor

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Medal of Honor Open Beta.torrent

Излезе бетата на замунда, кој сака може да си ја симне

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Симнато, инсталирано...чекам официјално да ја пуштат бета-та. :)

Едит: Пуштена е официјално... тестирав пред неколку минути.
Графиката е задоволителна, но крвта ми изгледа премногу "цртана" и нереална. Со лагирање немав проблеми, но премногу е тешко да се разликуваат противниците. Да не судам предвреме, ова го кажувам по неколкуминутно играње.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка и и давам уште сега 7,5 отцена :).

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка
Како MW 2 исто. :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Симнато, инсталирано...чекам официјално да ја пуштат бета-та. :)

Едит: Пуштена е официјално... тестирав пред неколку минути.
Графиката е задоволителна, но крвта ми изгледа премногу "цртана" и нереална. Со лагирање немав проблеми, но премногу е тешко да се разликуваат противниците. Да не судам предвреме, ова го кажувам по неколкуминутно играње.
Аман бе. Покрај цел куп нерелани работи најде на крвта да забележиш. Игра е, не е војна. Овде го има она, уметничка слобода. А што се случува со игри кои се целосно цртани? Не чинат?

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Аман бе. Покрај цел куп нерелани работи најде на крвта да забележиш. Игра е, не е војна. Овде го има она, уметничка слобода. А што се случува со игри кои се целосно цртани? Не чинат?
Тоа прво ми падна во очи по неколку минутна игра. Вечерва ќе ја играм пак па ќе напишам подетално свои импресии и впечатоци. :)
Исто така видливоста на одредени мапи е премногу мала.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка и и давам уште сега 7,5 отцена :).
Грешиш тука, не се посветени повеќе на multiplayer. Истовремено ги работат и multi и singleplayer-ot, бидејќи се 2 тима. Не верувам дека ќе биде под 6 часа, а тоа за ФПС игра е одлично.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ја снимив вчера и ми вика северите биле паднати. Ја пуштив сеа, пак истото го дава, откако нема да најде ни еден сервер.
Пак да не се паднати? Некој да има ваков проблем?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излезе целосна верзија за хбох на торенти

Category: XBOX360
Languaje: English
Type:Accion
Format: ISO
Size: 6.73 GB
Date: 08-10-2010
Uploader: Gamestorrents

--- надополнето ---

Торентов е НТСЦ, пробал некој дали ги игра хбохот или не? Да не ја спуштам за џабе.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Конечно излезе и регион фрее верзијата.

--- надополнето ---

за пц би требало во теков на денов да излезе.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Веќе има CloneDVD од Epidemz. Ја ставив да се симнува...
Уште крак да излезе и ќе можеме да ја испробаме. :pipi:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
За 2 дена ќе ја има .. официјално е на 12ти Октомври

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Добра е играва штета што неможам да ја играм,слаб ком иам у пм...

Kajgana Shop

На врв Bottom