Омилен/и DJ-и ?

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
абе нема потреба од карање меџусебно пошо се зависи од фкусот на човекот на пример ја лично највеке го поштувам секој ДЈ шо не е комерцијалиста за разлика од тиесто или слични шо се тешки комерцијалисти али не викам дека и они неможат да извадат топ трака ....
Aма овде збориме за најдобар дј, а не продуцент. Јас само спомнав дека има нова трака Фери...

Ако не сте ги слушале во живо не можете да кажете кој е најдобар...
Имам слушано за Judge Jules дека е добар дј. Ќе го видам неделава каков е па ќе коментираме. :)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ок де сеедно пак се се сведува на персоналниот фкус... зависи од чоекот ... а овие горе се убиваат меѓусебе кој бил боље... бог да чува

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Епа ако е најдобар зошто не сме слушнале за него? Инаку можеби е најдобар во својот домен (хип-хоп/рап) а инаку вака општо да е најдобар нема шанси.

I sega tebe ako te poslusame znaci Tehnoto ili Transot se "OPSTA" muzika i samo tipovite kako niv sto pravat "OPSTA" muzika se najdobri.
Nema vrska dali e Trance Rap ili Reggae DJ si e DJ Producent si e Producent vo musikata vo koja i da go prave.Taka da sekoe pole na umetnosta si ima svoi Najdobri i Najlosi.
Temava e za sekoj da si kaze sto misle koj e najdobar DJ bez vrska kakva muzika prave.
Mene licno nitu eden od ovie DJi i Producenti ne mi se sviga.Celo vreme se brojat samo 6/7 faci a DJi ima kolku sakas.Od toa se gleda deka ste slusnale samo za 5 DJi i gotovo vie veke znaete koj e NAJDBRIOT!!
Dodeka ne preslusate eden Sleper so LPa nema da znaete koj e najdobar,a se dotogas si mislete deka znaete koj e NAJDOBAR!!

Pozdrav...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Море луѓе,темава побезвезна не можи да биди,или модераторите нека ја заклучат или нека ја сменат во Кој ви е најомилен DJ!!!
Нема тука кој е најдобар.Можи ова фудбал е,па сеа четврт финале,полу финале,финале и тој што ке победи е најдобар...мислам нема логика...
Ако одиме така како што е насловена темава,ај видете ги видеата,и сите што ми кажувате,PVD,Tiesto,Van Buren,Carl Cox,Sanchez..и тн. и тн...кажете ми само на кое прсте можат да му се фатат на децава,и кажете ми кој има подобри диџејски способности,овие 'ѕвездиве' или децава...

Mене пример ми се омилени Antonie Clamaran,Roger Sanchez,Carl Cox(na poslednata zurka vo Skopje)....и тн...и тоа заради стилот што го пуштаат,и ефектите што ги прават.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
ARMIN VAN BUUREN, и само ARMIN VAN BUUREN. Стварно е The best.:vozbud:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Најдобар ДЈ-Продуцент... Интересни 3 збора ставени како прашање на кое нема одговор... Толку можам да кажам... :)

Armin Van Buuren
Tiesto
Above And Beyond
David Guetta
Arnej
Paul Van Dyk
Kyau And Albert

Незнам, нема најдобар. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom