H
HITCH
Гостин
А што ќе содржи тој појадок? Маргарин, мармалад, чаша млеко? Чкембе чорба, јајца Кајгана, тост...?
Ајварче и сиренце. Сигурно ќе го означат официјално и почетокот на сезоната на зимници

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што ќе содржи тој појадок? Маргарин, мармалад, чаша млеко? Чкембе чорба, јајца Кајгана, тост...?
И шо дека немаме пари?
У недела?:uvo:Настава не терен.
У недела?:uvo:
Срце што си нерв денес,да не не се погоди пивото вчера
Инаку,ако имаат вишок пари нека ми ги дадат мене или во најмала рака нека ги донираат онаму каде требаат и така не им требаат.
Тончи жал ми е што нема да одиш на појадоков,Цитро ќе мора трета порција да лапне.
Отворени се народни кујни во 36 различни општини во Република Македонија.
Кој срам која брука, во денешна независна Македонија (барем како што е општа перцепција) има гладни луѓе што не можат да се прехранат.
Македонија под какви ропства била гладни луѓе немало, и овде успех народната кујна се споменува, брука срамотилаци мизерија.
Курва политика да ти ебам........
А што демек вчера најадени биле?
Проблемите со сиромаштијата кај нас се протегаат во последниве 600 години, и тоа не се оправа преку ноќ.
Бар ние лично не сме тој сој на народ.
Еве човек што е у право!
Циганите несмеат да јадат!
Они немаат природна потреба за јадење, и ова јадење ќе им дојде само колку ради реда, луксуз!
Башка, смрдат! И нема да се јаде на раат од нив!
Фуј бре и ти.