Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Боби[Мкд];4029611 напиша:
Inaku koga e taa ekonomska sobiranka? :)
Што, како, зошто? Дај кажете нешто повеќе и мене ме интересира и сакам да дојдам на такво нешто :vozbud:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.660
Па можеби поправен ќе дава, односно ќе полагате само на материјалот од вториот колоквиум, или пак го мрзело паднатите да ги додаде на списокот.

Со среќа утре, и ако има ставено на огласна кога ќе земаме оценки сметководство и економија, не се срамете да пишете. :)
Не се надевајте на поправен... сите што паднале на втор ќе полагаат во таа просторија затоа што не им е пријавен предметот за испит, туку за колоквиум. Мислам ако вас ви е полесно да си полагате само втор, тогаш нека ви даде само втор :)

Член од
16 јануари 2010
Мислења
44
Поени од реакции
0
Не се надевајте на поправен... сите што паднале на втор ќе полагаат во таа просторија затоа што не им е пријавен предметот за испит, туку за колоквиум. Мислам ако вас ви е полесно да си полагате само втор, тогаш нека ви даде само втор :)
сполај ти колега, јас мислам цел испит подобро е. Иначе 200% е дека тие шо паднале на втор полагаат во читална?

Член од
7 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
1
сполај ти колега, јас мислам цел испит подобро е. Иначе 200% е дека тие шо паднале на втор полагаат во читална?
400% доволни ти се ?:) :) :) Да,сите со паднале 2 кол се во читална од 13 30... после ваљда ке не делат... а ако ти е до толку, иди у 10 па прашај ..ако не те мрзи 2пати да идеш

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Колеги, ај бидете добри и дајте ми одговори од збирка од 2 и 3 тема. За се иам само за овие 2 теми неам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Кој ја организира таа собиранка?:icon_lol: И тоа значи дека ке немаме предавања тој ден?

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Кој ја организира таа собиранка?:icon_lol: И тоа значи дека ке немаме предавања тој ден?

Бадникова вечер е, значи празник. Сме имале ли некогаш предавања на празник?
:pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ги има некој одговорите од прашањата од првиот колоквиум? Ако е можно побрзо да ми ги прати....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom