Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];4029611 напиша:
Inaku koga e taa ekonomska sobiranka? :)

Што, како, зошто? Дај кажете нешто повеќе и мене ме интересира и сакам да дојдам на такво нешто :vozbud:

Па можеби поправен ќе дава, односно ќе полагате само на материјалот од вториот колоквиум, или пак го мрзело паднатите да ги додаде на списокот.

Со среќа утре, и ако има ставено на огласна кога ќе земаме оценки сметководство и економија, не се срамете да пишете. :)
Не се надевајте на поправен... сите што паднале на втор ќе полагаат во таа просторија затоа што не им е пријавен предметот за испит, туку за колоквиум. Мислам ако вас ви е полесно да си полагате само втор, тогаш нека ви даде само втор :)

Не се надевајте на поправен... сите што паднале на втор ќе полагаат во таа просторија затоа што не им е пријавен предметот за испит, туку за колоквиум. Мислам ако вас ви е полесно да си полагате само втор, тогаш нека ви даде само втор :)

сполај ти колега, јас мислам цел испит подобро е. Иначе 200% е дека тие шо паднале на втор полагаат во читална?

сполај ти колега, јас мислам цел испит подобро е. Иначе 200% е дека тие шо паднале на втор полагаат во читална?

400% доволни ти се ?:) :) :) Да,сите со паднале 2 кол се во читална од 13 30... после ваљда ке не делат... а ако ти е до толку, иди у 10 па прашај ..ако не те мрзи 2пати да идеш

Колеги, ај бидете добри и дајте ми одговори од збирка од 2 и 3 тема. За се иам само за овие 2 теми неам.

Кој ја организира таа собиранка?:icon_lol: И тоа значи дека ке немаме предавања тој ден?

Кој ја организира таа собиранка?:icon_lol: И тоа значи дека ке немаме предавања тој ден?

Бадникова вечер е, значи празник. Сме имале ли некогаш предавања на празник?
:pos:

Ги има некој одговорите од прашањата од првиот колоквиум? Ако е можно побрзо да ми ги прати....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom