- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Твојата согласност ми треба колку дупка во главата.Ја имаш мојата согласност...
Твојата согласност ми треба колку дупка во главата.Ја имаш мојата согласност...
А то “дупката„ е веројатно квантитетот од Твојот јаааааак И-КУ, така?Твојата согласност ми треба колку дупка во главата.
Оваа реченица нема ни граматичка ни семантичка издржаност, или преведено на јазик што го разбираш, не треси глупости....А то “дупката„ е веројатно квантитетот од Твојот јаааааак И-КУ, така?
Оваа реченица нема ни граматичка ни семантичка издржаност,
ОК Мики, ова ниво на комуникација некако то одговара. Само би те замолил да престанеш да ми ги цитираш постовите, поради тебе и ДМТ се убив од бришење известувања за цитати...Не бе чоек, толку ти „сече„....
OK. Фер...Значи биди христијански добар и не ми ги цитирај постовите, фер?
- жените не можат да станат свештеници, поради: нивната природа (особини), и поради тоа што Христос одбра мажи Апостоли, кои ги испрати по Светов да поучуваат и да крштеваат а не жени Апостолки.Можеби е повеќепати одговорено ама не можам да го најдам...ме интересира односот према жената. Дали забраната за жената да влезе во Свјатаја Свјатих е некаде спомената во Бибилијата или е одлучена на некој Собор и второ -каде е одлучено жената во православното и католичкото христијанство (колку што ми е познато, протестантите имаат жени свештеници) да не може да стане свештеник...и ако некој знае, зошто.
Дали Светилиштето Свјатаја Свјатих постои и кај протестантите, адвентистите и дали таму се запазува истата забрана за жената.
Хитлер не бил христијанин, туку атеист - еволуционист. Тој сакал да ја исчисти аријевската раса од овие „недоволно еволуирани“ луѓе кои според него биле недостојни за живот (евреи, роми, словени, инвалидите итн.) Тоа според еволуционистите се нарекува природна селекција - посилниот победува, послабиот се истребува. Филозофијата на Дарвинизмот применета во пракса. Тоа бил Хитлер - дијаметрално спротивен на христијанството.Денес е роденден на еден од највлијателните христијани во историјата на човештвото!
![]()