MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 20.396
- Поени од реакции
- 3.398
DBAck, сите овие џоа научни докази кои ги (пре)пишуваш на форумов, а кои џоа ги докажуваат научните наспроти Божјите вистини, сето тоа се финти кои, барем мене лично, ми се познати веќе 20-25 г. што значи, имам подолго памтење од твоево препишување.Слеп при очи. Тоа ти е, Мики, од она „слепо верувај“ и од она „вистинскиот верник не треба да мисли“. Обете се твои цитати.
Во право си, навистина им е тешко на таквите.
Но една работа за мене е симптоматична: се „тури„ од пишување самопофални зборови за наводното истражување, размислување,. логицизирање, па и предокажување за научните вистини, а јас од Тебе читам саде препишани нешта, кои, како веќе реков, лично ми се познати, повеќе или помалку, оти 3/4 од мојот живот ги минав во атеизам во кој поинтересни ми беа галаксиите и планетите од мoите гревови....
.
Према томе, дај конечно, напиши „нешто„ кое е производ од твоите лични истражуваа, мозгања и заклучоци и скрати и од препишување, жив Ти мајка....
P.S.
И не ни забележувај ни нам, верните, кои се повикуваме на нашите авторитети, оти е очигледно дека не заостануваш зад нас во Твоево препишување и повикување на научните авторитети, разбираш..