Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас лично повеќе би сакал да го видам Маске во понеделник, a и како изигра претходните 2 натпревари нема да ме чуди доколку стартува... Борбеноста на Маскерано мислам дека повеќе ќе придонесе од Бускетс во парирањето на корпулентните Алонсо и Кедира(најверојатно)... Моментално не може да се каже кој е подобар од Бускетс и Маскерано, но мислам дека треба да му се даде шанса на Маскерано...
Мислам дека овој е идеалниот состав за во понеделник:
Виќец
Дани Пиќе Пујол Абидал
Маскерано
Чави Иниеста
Педро Лео Виља

Спомнав и јас некоја страна претходно дека мислам Маскерано може да почне на Ел Класико.Но едно друго нешто ме предомислува...Маскерано брзо може да се нервира и тоа да резултира со картон.

Како и да е Пеп знае подобро со каков состав ќе започне :)

100% ќе има некое изненадување како минатиот пат кога го видовме Алвес у нападот...

Интересно ќе биде во понеделник после 23:00, иста ќе е песната како лании и во 2008... ЕДЕН ФАН НА РЕАЛ ЌЕ НЕМА НА КАЈГАНА :smir:

Интересно ќе биде во понеделник после 23:00, иста ќе е песната како лании и во 2008... ЕДЕН ФАН НА РЕАЛ ЌЕ НЕМА НА КАЈГАНА :smir:

Треба да те казнат поради дупли јузер. :toe:

Треба да те казнат поради дупли јузер. :toe:

Манга поконретно објасни ми што те мачи тебе... Каков дупли јузер... Факт е дека нема да има еден во понеделник на форумов после 11 ако Реал загуби( што и ќе се случи )

Манга поконретно објасни ми што те мачи тебе... Каков дупли јузер... Факт е дека нема да има еден во понеделник на форумов после 11 ако Реал загуби( што и ќе се случи )

Си пишал дека ќе биде исто како во 2008 а ти си регистриран во 2009, така да сигурно пред тоа си имал некој друг јузер и си прател што се дешавало тука тоа време. :toe:

А за тоа дека нема ни еден да има, точно е, што вие ако изгубите (а нема да изгубите) да не ќе ве има тука случајно, или ќе се криете во некоја глувчова дупка ? :vozbud:

Си пишал дека ќе биде исто како во 2008 а ти си регистриран во 2009, така да сигурно пред тоа си имал некој друг јузер и си прател што се дешавало тука тоа време. :toe:

Јас форумов го пратам уште од 2007( Не мора да си регистриран за да пратеш што се пишува ), види го моето прво мислење од кога сум регистриран и ќе ти стане појасно...

Јас форумов го пратам уште од 2007( Не мора да си регистриран за да пратеш што се пишува ), види го моето прво мислење од кога сум регистриран и ќе ти стане појасно...

Ај кажи ми тогаш каква била ситауцијава на форумов на 5 мај 2008, баш ме интересира, сигурно знаеш штом од 2007 го пратиш. :icon_lol:

А за тоа дека нема ни еден да има, точно е, што вие ако изгубите (а нема да изгубите) да не ќе ве има тука случајно, или ќе се криете во некоја глувчова дупка ? :vozbud:

И да изгубиме и да победиме овде ќе бидам... :)

:pusk: MANGA teski kompleksi imate od barca

VISCA LA BARCA MAS QUE UN CLUB
'

hehe

so e toa kompleks be brat ?

hehe top4e si

И да изгубиме и да победиме овде ќе бидам... :)

Па и ја секогаш кога губи Реал, без разлика дали од Барса или од некој друг тим сум бил на форум, баш тогаш е најубаво да си кажеш се што ти лежи на душа, и да дадеш свое видување како би тргнале работите на подобро. Ептен детски муабети се тоа, немало да не има.. :tapp:

Ja се сомневам дека и си го прател форумов, пошто ако си го прател ќе си видел дека големиот дел од фановите сме биле онлајн и по натпреварите... не се филмајте беспотребно.

sh0_6.jpg

Сите голови на Меси во Ла Лига! !КЛИК!

Колумна за Ел Класико од Златко Андоновски. !КЛИК!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom