Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ама Аефлај може да игра и во средина.Афелај игра иста позиција со Педро ?
Да, ама Аефлај може да игра и во средина.
Супер е Педро, зошто ви беше уште еден играч ист ?
Бидејќи како ти кажа погоре Афелај може да игра во средина а тука ни фалат играчи...недај боже повреда на некој првотимец и нема кој да игра т.е има кој да игра но нема искуство за големи натпревари(Тиаго).
Се е то окејј.. само незнам зошто Афелај прифатил второтимски статус. Али ајде, ќе го биде![]()
Море како сакам Интер да завршат втори, и да ни паднат у 1/8 финале. Да ги треснеме за лани, од крофната прав шеќер ќе испопаѓа.![]()
Па Афелај не е некој играч од светската класа...не велам дека е слаб,но тој е млад и доаѓа во Барса за да напредува.
Ако игра добро може да се наметне во првиот тим,ете на пример може да му го заземе местото на Педро.
Ете и кај вас кога ќе оздрави Кака тоа ќе значи дека или Кака или Озил ќе биде на клупата!
Море ако продолжи Педро со ова темпо, тешко дека ќе му го заземи местото.. можи да чека само на некоја повреда или со послаби противници. А за Кака, се си мислам оти ќе си замини..
Конечно добра дискусија и со вас да падни. Ме радува ова. А не некој одма ќе се раскара и ајде..![]()
Море ако продолжи Педро со ова темпо, тешко дека ќе му го заземи местото.. можи да чека само на некоја повреда или со послаби противници. А за Кака, се си мислам оти ќе си замини..
Конечно добра дискусија и со вас да падни. Ме радува ова. А не некој одма ќе се раскара и ајде..![]()
Епа кога има конкуренција играчите секогаш го даваат максимумот.Лани Педро играше се подобро бидејќи еден Анри седеше во клупа заради него.
Афелај ќе ни дојде добро...ем евтино си го плативме ем може да покрива 2-3 позиции.
А за Кака...и јас мислам дека ќе си оди...веќе нема простор покрај прекрасниот Озил.
Иначе ние секогаш сме отворени за добри дискусии кога пишувате овде со намера да развивате дискусија...а провокациите се знае кај водат...![]()