Пиволенд 2010 @ Тврдина Кале - 15-19.09.2010

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Е ова е програма за пиво фест, а не Цеци и Шабани! Нормално дека нема да се пропушти ни ден... :party2::party2::party2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Свршувам на програмава, поготово на болдираното.

KOSHEEN DJ's (Anglija)
RAMBO AMADEUS (Crna Gora)
ORTHODOX CELTS (Srbija)
KUD IDIJOTI (Hrvatska)
KURIRI (Srbija)
SOPOT (BiH)
THE PINT (Hrvatska)
NOSEBLEED (Srbija)
COVEK BEZ SLUHA (Srbija)
BEETAN TON (Hrvatska)
MOTHERFUNKY (BiH)
е преку кур , секоја година иста песна !
ке донесат еден СТРАНСКИ ( под странски подразбирам некој што не е од бивши југолсовенски простори ) изведувач и сите други , србија,босна,црнагора , хрватска

50 % од рајата што сака да иде ( и ке иде без разлика кој свири , пушта музика или слично ) појма нема кој се овие ( а може и јаче од 50 % )
што не донесат некој странски изведувачи јаки па да привлечат и од странство посетители , поскапо ке ги платат али и повеќе луге ке има и повеќе пари ке се прават.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
ке донесат еден СТРАНСКИ ( под странски подразбирам некој што не е од бивши југолсовенски простори ) изведувач и сите други , србија,босна,црнагора , хрватска

50 % од рајата што сака да иде ( и ке иде без разлика кој свири , пушта музика или слично ) појма нема кој се овие ( а може и јаче од 50 % )
што не донесат некој странски изведувачи јаки па да привлечат и од странство посетители , поскапо ке ги платат али и повеќе луге ке има и повеќе пари ке се прават.
Искрено речено, имам слушнато само за двајца од овие изведувачи, а и за нив немам поим што музика свират...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Абе па за пиво одите ќерата, музика ко музика нека брчи до сабајле ако сака, не смета!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Ајде не се секирајте, ќе има нов круг на објавени изведувачи :wink:

Инаку Слеш, не знам колку народот би се претргнал после цело лето фестивали да арчи пари за да чуе некој изведувач на фестивал на пиво.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ајде не се секирајте, ќе има нов круг на објавени изведувачи :wink:

Инаку Слеш, не знам колку народот би се претргнал после цело лето фестивали да арчи пари за да чуе некој изведувач на фестивал на пиво.
wtf.
влез бесплатен , и онака парите на пиво само ги трошиш...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Конечно Идијоти!!! + Лашко црно точено ....мхмхмх не ме тргате од кале :D

уште да го домкнат Вртев горе ....Фартали!
Идијоти+лашко светло точено е боље. Црното не ми се свиѓа ич.

Еве за тебе молба ќе пишеме до Литиум Слеш да ти го донесат. Изнасвршувај се тогаш на раат. У останатите вечери остави не нас, останатите 50% од рајата да уживаме:)

Искрено речено, имам слушнато само за двајца од овие изведувачи, а и за нив немам поим што музика свират...
Имаш last.fm и провери. Тоа барем не е тешко. Би ти ги препорачал идиотите, добри текстови имаат.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Филип, One Way Media се организатори на настанов. Литиумци се само соработници. Колку пари ќе им дадат од организаторот толку бендови и ди-џеи ќе им донесат. Патем не се само Литиумци, со некои од изведувачите се контактира преку други канали.

Патем, јас имам желба Канон да ги слушам, и фотографирам :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Филип, One Way Media се организатори на настанов. Литиумци се само соработници. Колку пари ќе им дадат од организаторот толку бендови и ди-џеи ќе им донесат. Патем не се само Литиумци, со некои од изведувачите се контактира преку други канали.

Патем, јас имам желба Канон да ги слушам, и фотографирам :)
Лани не беа литиум? Или па дека логото на Литиум ми беше некако големо и само тоа сум го приметил. Моја грешка:)

А Канон се интересен бенд. Имав прилика да ги слушнам на минатиот Марли деј на школка. И да, боље се од Конкверинг Лајн:)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Kosheen Djs одлично... ае да вииме и од електронска гледна точка што ќе има... :))))

И србите од Лесковац да ги вратат подхитно... ако не нишо од скарата, лани ги немаше :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Сеа Коsheen DJs се или не се Kosheen? -.-

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Београѓаниве ко да имаат боља програма, бар сеа за сеа http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/muzicki_program.html

Инаку од изведувачиве што се кај нас можам да кажам дека и Православните Келти не се лоши уз конзумирање на пиво :)

Kajgana Shop

На врв Bottom