е преку кур , секоја година иста песна !Свршувам на програмава, поготово на болдираното.
KOSHEEN DJ's (Anglija)
RAMBO AMADEUS (Crna Gora)
ORTHODOX CELTS (Srbija)
KUD IDIJOTI (Hrvatska)
KURIRI (Srbija)
SOPOT (BiH)
THE PINT (Hrvatska)
NOSEBLEED (Srbija)
COVEK BEZ SLUHA (Srbija)
BEETAN TON (Hrvatska)
MOTHERFUNKY (BiH)
Искрено речено, имам слушнато само за двајца од овие изведувачи, а и за нив немам поим што музика свират...е преку кур , секоја година иста песна !
ке донесат еден СТРАНСКИ ( под странски подразбирам некој што не е од бивши југолсовенски простори ) изведувач и сите други , србија,босна,црнагора , хрватска
50 % од рајата што сака да иде ( и ке иде без разлика кој свири , пушта музика или слично ) појма нема кој се овие ( а може и јаче од 50 % )
што не донесат некој странски изведувачи јаки па да привлечат и од странство посетители , поскапо ке ги платат али и повеќе луге ке има и повеќе пари ке се прават.
wtf.Ајде не се секирајте, ќе има нов круг на објавени изведувачи :wink:
Инаку Слеш, не знам колку народот би се претргнал после цело лето фестивали да арчи пари за да чуе некој изведувач на фестивал на пиво.
Идијоти+лашко светло точено е боље. Црното не ми се свиѓа ич.Конечно Идијоти!!! + Лашко црно точено ....мхмхмх не ме тргате од кале
уште да го домкнат Вртев горе ....Фартали!
Еве за тебе молба ќе пишеме до Литиум Слеш да ти го донесат. Изнасвршувај се тогаш на раат. У останатите вечери остави не нас, останатите 50% од рајата да уживамее преку кур , секоја година иста песна !
ке донесат еден СТРАНСКИ ( под странски подразбирам некој што не е од бивши југолсовенски простори ) изведувач и сите други , србија,босна,црнагора , хрватска
50 % од рајата што сака да иде ( и ке иде без разлика кој свири , пушта музика или слично ) појма нема кој се овие ( а може и јаче од 50 % )
што не донесат некој странски изведувачи јаки па да привлечат и од странство посетители , поскапо ке ги платат али и повеќе луге ке има и повеќе пари ке се прават.
Имаш last.fm и провери. Тоа барем не е тешко. Би ти ги препорачал идиотите, добри текстови имаат.Искрено речено, имам слушнато само за двајца од овие изведувачи, а и за нив немам поим што музика свират...
Епа ај просветли не тогаш кои се Kosheen DJs.Kosheen DJs не е еднакво со Kosheen.. други се овие..
Лани не беа литиум? Или па дека логото на Литиум ми беше некако големо и само тоа сум го приметил. Моја грешкаФилип, One Way Media се организатори на настанов. Литиумци се само соработници. Колку пари ќе им дадат од организаторот толку бендови и ди-џеи ќе им донесат. Патем не се само Литиумци, со некои од изведувачите се контактира преку други канали.
Патем, јас имам желба Канон да ги слушам, и фотографирам
Канон со Растур Систем во Хавана на 23-ти Август.Патем, јас имам желба Канон да ги слушам, и фотографирам