Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Не знам што свршававте у фан клуб на Џенова, бидете среќни Наполи вака да заврши.

Марли, крај, последен пат. :wink:

Апла ја напраја Интер. Прво неможеа да дат гол демек, почна второ и му дадоја 10. :S

Значи како се мести во Сериа А, ЧУДО! :D

И после јуве ќе го праќаат во втора лига за местење утакмици,цццц срамота.

Ај да се надеваме дека овие што "никогаш не играле во сериа Б",овие бе невиниве душички,ќе скапат таму. :tv:

Да прашам нешто...Како се рачуна кој ќе биде прв во случај на исти бодови? Се гледа прво гол разлика па меѓусебен дуел или?

И после јуве ќе го праќаат во втора лига за местење утакмици,цццц срамота.

Ај да се надеваме дека овие што "никогаш не играле во сериа Б",овие бе невиниве душички,ќе скапат таму. :tv:

Богами ако дојде Кремонезе пак у втора лига ке скапеме хахахха

Да прашам нешто...Како се рачуна кој ќе биде прв во случај на исти бодови? Се гледа прво гол разлика па меѓусебен дуел или?
Гол разлика > повеќе дадени голови > меѓусебен дуел

Не сум 100% сигурен.

Без грижи, Наполи нема шанси да ве стигне. :wink:

Примарен е меѓусебниот дуел, ако изиграле идентично, тогаш се гледа гол разликата.

Гол разлика > повеќе дадени голови > меѓусебен дуел

Не сум 100% сигурен.

Не е така, барем лани не беше.

Бодови > Меѓусебен дуел > Гол разлика > Повеќе дадени голови.

Ај првиот пат демек згрешил човекот ама овој стварно бил неписмен бе :) :pos: :pos: :pos:

Branko Ilievski
Se custvuva za PETKA!
about a minute ago via iPhone · Like ·
2 people like this.

2-1 7+ ... хммммм :D едното 35 другото 50/55 коеф. :D мамара

Лошо е во Сериа А последно време. Во тип на дено еден ја даде Сампдориа 2ка за Алл ин, Интер мести 2/1 7+, Болоња 1-2. Алал да му е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom