Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Абе остај тоа, муабетот е како се заебале да им дадат 3 коеф. Не верувам дека некој ја играл кец. Криво ми е што се успав сеа... :)
Еее да беееее од ко че заврши :)))

Имаше многу уплата на 1 колку да не ти е во мисла :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Toa znaci Roma da ne prima mnogu golovi vo Anglija:toe:.
Ova e malku i posledica na kalcopoli...na Milan mu trebaa dve sezoni da se vrati vo kolosek....a Juve seuste e slab. Ne moze da se ocekuva Fiorentina, Lazio i drugite ekipi od nivniot kalibar da se nosat vo Ls. Ke se sredat rabotite za kratko vreme, Juve mora da se vrati vo igra, pointeresno e da se borat Inter, Juve i Roma za vtoro mesto, a drugo e Napoli i Lazio.....prvoto mesto e rezervirano:smir:.
Што изгуби Милан од Калчополи? Не бидете смешни...
Изгубија Јувентус, и тоа премногу. Дали оправдано или не, нема потреба да расправаме. :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Tреба зејтин по некое кило во црква да си однесите.
А како што тргнала работата ни велешка Маслодајна не ве спасува во моментот. :tv:
Веќе ни зејтин ни црква ни бајачка ни... ни ништо не им помага.

Хахаха Амаури зверка значи стварно не било до него, исто као и Удинезе!

Мило ми е што Милан нема више утакмице со нив (мислим) :))
:
За жал на навивачите на Милан, сепак гостувате во Удине во последното коло. Гледајте да имате 4 бода предност воочи тоа коло зошто црно ви се пишува.

С

сашенко

Гостин
Веќе ни зејтин ни црква ни бајачка ни... ни ништо не им помага.

За жал на навивачите на Милан, сепак гостувате во Удине во последното коло. Гледајте да имате 4 бода предност воочи тоа коло зошто црно ви се пишува.

Они нека си остават кило зејтин за последното коло, ние пуцки ке купиме и ке гледаме од дома и ке се смееме.Видовме дека од нас ништо годинава па сега сеир ке фаќаме ние...

M

mercenary

Гостин
WTF?

^ Зашо се смееш, кажи и ние да се насмееме.. ја ништо не го разбрав авторот.. : )

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Мала дигресија: овие откако се докажаа во граматика, правопис и IQ, почнаа да ги совладуваат и вештините на фотошопот. The Great, Marso и TonInter можат бурек да им носат:

Милан :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
WTF?

^ Зашо се смееш, кажи и ние да се насмееме.. ја ништо не го разбрав авторот.. : )
Не можам ни јас, чекај ќе ни објасни.
Posle 4 godini pauza.....ne posle Xna enta godini....keep leafing:tapp:
Локација
планета земја
(од профилот)

Добро е, се мислев во облаци си отишол...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мала дигресија: овие откако се докажаа во граматика, правопис и IQ, почнаа да ги совладуваат и вештините на фотошопот. The Great, Marso и TonInter можат бурек да им носат:

Милан :pos:
Јас у пеинт поубаво ќе го направам од овие ... :kesa:
Тоа се луѓе без работа ...

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ne znaes da citas ili ti se gleda matno?
:pos: :pos: :pos:
Што изгуби де Милан од калчополи? Зашто му требале 2 години да се врати во колосек ако следната сезона освоиле ЛШ?

А?

или матно ќе ти се види и ова, па ќе ми стаиш дека не тепавте последната утакмица :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom