Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Еј ми го разубавеа денот овие Палермо, мамето нивно сицилиско мафијашко. Ако одам летово на одмор во Сицилија (во план е такво нешто) има да викам на цел глас Palermo merda!!!, па макар испил и некој куршум:pos2:
Пиши пред да одиш да се збогуваме :pos:

Еј ми го разубавеа денот овие Палермо, мамето нивно сицилиско мафијашко. Ако одам летово на одмор во Сицилија (во план е такво нешто) има да викам на цел глас Palermo merda!!!, па макар испил и некој куршум:pos2:

Пред тоа збогувај се на форумов , оти ќе заминиш на мнооогууу подалечен одмор од Сицилија...

Само што замина од Јуве, почна да дава голови со пета, маказа ... луд е жими се :pos:

Само што замина од Јуве, почна да дава голови со пета, маказа ... луд е жими се :pos:
Кој и да си оди од Јуве, си ја прочистува душата и како повторно да се родил. Тоа не се истите играчи.

Ви реков јас дека губите играчиште со заминувањето на Амаури :)

Арно ви рече тој на заминување: ќе видиме дали била до мене работата... :pos:

Ти си мислиш Палермо - Удинезе ќе биди тврда утакмица, тие за 60 минути ашуле ги напраја сред сицилија...

Чувството кога ќе видиш резултат 0-7 во Серија А

Ди Натале и Санчез се изнадаваа голови :tv:

Кој и да си оди од Јуве, си ја прочистува душата и како повторно да се родил. Тоа не се истите играчи.
Tреба зејтин по некое кило во црква да си однесите.
А како што тргнала работата ни велешка Маслодајна не ве спасува во моментот. :tv:

Хахаха Амаури зверка значи стварно не било до него, исто као и Удинезе!

Мило ми е што Милан нема више утакмице со нив (мислим) :))

Делио Роси е најјак, си џвака мастика и курс го боли :pos:

Па го боли, ќе го избркаат и ќе биде тренер на Јуве другата сезона, Jуве прибира вакви "докажани тренери" :pos:

ајде сега сите 3 екипи пресврт и опа пак назад 4 место хахаххахах во наредниве 2 сезони мора малце посериозно сите италиански екипи да одат во европскиве купови оти лошо му се пишува
Toa znaci Roma da ne prima mnogu golovi vo Anglija:toe:.
Ova e malku i posledica na kalcopoli...na Milan mu trebaa dve sezoni da se vrati vo kolosek....a Juve seuste e slab. Ne moze da se ocekuva Fiorentina, Lazio i drugite ekipi od nivniot kalibar da se nosat vo Ls. Ke se sredat rabotite za kratko vreme, Juve mora da se vrati vo igra, pointeresno e da se borat Inter, Juve i Roma za vtoro mesto, a drugo e Napoli i Lazio.....prvoto mesto e rezervirano:smir:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom