Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Еј ми го разубавеа денот овие Палермо, мамето нивно сицилиско мафијашко. Ако одам летово на одмор во Сицилија (во план е такво нешто) има да викам на цел глас Palermo merda!!!, па макар испил и некој куршум:pos2:
Пиши пред да одиш да се збогуваме :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еј ми го разубавеа денот овие Палермо, мамето нивно сицилиско мафијашко. Ако одам летово на одмор во Сицилија (во план е такво нешто) има да викам на цел глас Palermo merda!!!, па макар испил и некој куршум:pos2:
Пред тоа збогувај се на форумов , оти ќе заминиш на мнооогууу подалечен одмор од Сицилија...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Само што замина од Јуве, почна да дава голови со пета, маказа ... луд е жими се :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Само што замина од Јуве, почна да дава голови со пета, маказа ... луд е жими се :pos:
Кој и да си оди од Јуве, си ја прочистува душата и како повторно да се родил. Тоа не се истите играчи.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ви реков јас дека губите играчиште со заминувањето на Амаури :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Арно ви рече тој на заминување: ќе видиме дали била до мене работата... :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ти си мислиш Палермо - Удинезе ќе биди тврда утакмица, тие за 60 минути ашуле ги напраја сред сицилија...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Чувството кога ќе видиш резултат 0-7 во Серија А

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ди Натале и Санчез се изнадаваа голови :tv:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.910
Поени од реакции
16.173
Кој и да си оди од Јуве, си ја прочистува душата и како повторно да се родил. Тоа не се истите играчи.
Tреба зејтин по некое кило во црква да си однесите.
А како што тргнала работата ни велешка Маслодајна не ве спасува во моментот. :tv:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Хахаха Амаури зверка значи стварно не било до него, исто као и Удинезе!

Мило ми е што Милан нема више утакмице со нив (мислим) :))

Делио Роси е најјак, си џвака мастика и курс го боли :pos:

Па го боли, ќе го избркаат и ќе биде тренер на Јуве другата сезона, Jуве прибира вакви "докажани тренери" :pos:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
ајде сега сите 3 екипи пресврт и опа пак назад 4 место хахаххахах во наредниве 2 сезони мора малце посериозно сите италиански екипи да одат во европскиве купови оти лошо му се пишува
Toa znaci Roma da ne prima mnogu golovi vo Anglija:toe:.
Ova e malku i posledica na kalcopoli...na Milan mu trebaa dve sezoni da se vrati vo kolosek....a Juve seuste e slab. Ne moze da se ocekuva Fiorentina, Lazio i drugite ekipi od nivniot kalibar da se nosat vo Ls. Ke se sredat rabotite za kratko vreme, Juve mora da se vrati vo igra, pointeresno e da se borat Inter, Juve i Roma za vtoro mesto, a drugo e Napoli i Lazio.....prvoto mesto e rezervirano:smir:.

Kajgana Shop

На врв Bottom