Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
оваа годинава ке оди кај рубињо или кај боатенг ;)
hahahaha dali be ti demose seriozen si za ova?
pa i uste koga vikavte deka milan go podrzuvale sudiite ovaa godina se mi je jasno :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

pa ajde robinho ne e nesto ali boateng be? boateng? :pos2::pos2::nesum::nesum::nesum::uvo::uvo::tv::tv::nesvest::nesvest::jaj:
mora da se zaebavas ili da si mentalno bolen:kesa:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
hahahaha dali be ti demose seriozen si za ova?
pa i uste koga vikavte deka milan go podrzuvale sudiite ovaa godina se mi je jasno :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

pa ajde robinho ne e nesto ali boateng be? boateng? :pos2::pos2::nesum::nesum::nesum::uvo::uvo::tv::tv::nesvest::nesvest::jaj:
mora da se zaebavas ili da si mentalno bolen:kesa:
ц ц ц да не знаеле една шала да прифатат ц ц ц то е и немора да врегате одма

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
ц ц ц да не знаеле една шала да прифатат ц ц ц то е и немора да врегате одма
ajde taka neka bide :) moze i za robinho si u pravo ali za boateng gresis i toa kako
odlicno igra tipot samo u posledno vreme milan nesto smeni taktika i igra so tri defanzivci u sreden red eden playmaker i ibra kako inter so igrase i zatoa ne igra mnogu vo poslednite 3-4 utakmici
inaku boateng ja mislam deka e world class top e deckoto! :)

a inaku kaj e be vlatce i neznam uste koj da kazuva kako za milan sudele sudiite ovaa sezona?
:kesa:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Па толку разбираш фудбал ваљда :pos:

Или евентуално ако не глеаш убоо и не си видел табела, вие бевте на мизерното 7 место лани мислим размисли малу пред да трупнеш нешто зелено и нискоинтелегентно да го ебем, не личи !
И ние бевме шампиони па Кварезма си ја доби кантичката :)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Можеби Робињо не е заслужува али Ботатенг по се изглeа ќе ја добие наградава. :pos:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.846
според мене една од поубавите прослави, чоекот едноставно збесна од радост. 1 година е предмет на ладење, сите очекуваат да се стори како кварезма ѓон, а он се враќа и им jizzнуе у фаца на критичарите. секоја чест за карактерот што го покажа( не се чудете, нас интерашите карактерот ни е у крвта, посебно од коа дојде бенитез, секоја утакмица сме со карактер):pos:

С

сашенко

Гостин
според мене една од поубавите прослави, чоекот едноставно збесна од радост. 1 година е предмет на ладење, сите очекуваат да се стори како кварезма ѓон, а он се враќа и им jizzнуе у фаца на критичарите. секоја чест за карактерот што го покажа( не се чудете, нас интерашите карактерот ни е у крвта, посебно од коа дојде бенитез, секоја утакмица сме со карактер):pos:

Мело е кам бек на годинта, се изгуби во јуве претходната година сега се враќа на место.И фалеше на серија а.Ненормален е жими све, треба да му дадат некое признание од серија А за овие прославиве

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
каков карактер бараш бе? дај малце карактер навака хаха :)

Kajgana Shop

На врв Bottom