Пак нека не го сака МиланИличиќ ебе матер во Серија А
Доста им беше:salut:Пак нека не го сака Милан
Едит: толку од рома :salut:
Јас ја отпишав уште на почетокот на сезната.Се кладев со Pipone дека нема шанси да завршат топ( 3 или 5) не се сеќавам како беше, се ми се чини топ 3, треба да вртам назад и да видам.Нема шанси рома нешто да направи годинава.Рано е да се отпише Рома.
Јас ја отпишав уште на почетокот на сезната.Се кладев со Pipone дека нема шанси да завршат топ( 3 или 5) не се сеќавам како беше, се ми се чини топ 3, треба да вртам назад и да видам.Нема шанси рома нешто да направи годинава.
Ми звучиш на Пупоне хахаРано е да се отпише Рома.
Forza брат forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa.forza JUVE ,,,,
Па нормално дека ќе напредуваме во споредба со лани. Дури и група на ментално ретардирани фудбалери да ставиш да играат не можат да го повторат ланскиот циркус. Тоа што лани се случуваше со Јуве не треба да биде никаков репер за тоа дали Јуве напредувал или не, односно не можеш било која наредна година да ја споредуваш со ланската и да речеш Јуве напредуваше во споредба со сезоната 2009/10. Зборот ми е дека е срамота да не се напредува во споредба со споменатата сезона.Forza брат forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Годинава се препородивме.Имаме нов тим (скоро) и напредуваме.Неможам да правам анализа на сите тимови ама со сигурност можам да кажам дека јувентус е тимот кој најмногу напредуваше од ланската сезона.Немавме голови лани а сега сме најефективен тим, барем до ова коло сега незнам каква е ситуацијата.Имавме проблеми со средината сега Мело и аквилани ја држат одлично.Го добивме красич кој ни ја даде брзината за контри која лани ја немавме и човек кој може да ја реши утакмцата сам, Диего лани беше надежта за тоа ама никогаш не успеа.Во одбраната го добивме одличниот Бонучи кој игра супер со Келини и Соренсен изненадувањето на годината.Следната година ке бидеме уште подобри ако се продолжи со ова темпо да се напредува...Ако има некој кој напредувал и се променил на подобро повеќе од јуве нека даде некој анализа
Тое брат во Италија Јувентус,Интер и Милан неможат да одвојат одредени финансиски средства или па да трошат пари како Реал и Барселона за да не киксираат со малите екипи..ги гледаш во Шпанија??..Реал и Барселона скоро секоја година имаат + 27-28 победи на крајот со над 90 поени освоени..тоа значи дека малите екипи изгледаат смешно покрај овие гиганти..а во Италија е огромна реткост некоја екипа значително да се одвојува во квалитет или па така лесно да ги добива малите бидејќи на големите клубови не му се трошат многу пари за нови класа инвестиции па зато ќе киксираат со малите клубови..иначе тоа е болка и на Интер и на Милан само што овие вторите ги имаат во составот незаменливиот Ибра и колку толку барем малите екипи ги шлапаат!инаку сеуште не мачи старата болка од претходниве 5 години а таа е тоа што продаваме бодови ко семки и кикирики на екипи кои се две, три и повеќе нивоа подоле од Јуве. Според мене, кога ќе се собере и одземе каде сме изгубиле и каде сме земале непланирани бодови, сигурно сме во минус едно 10 бода.
Па нормално дека ќе напредуваме во споредба со лани. Дури и група на ментално ретардирани фудбалери да ставиш да играат не можат да го повторат ланскиот циркус. Тоа што лани се случуваше со Јуве не треба да биде никаков репер за тоа дали Јуве напредувал или не, односно не можеш било која наредна година да ја споредуваш со ланската и да речеш Јуве напредуваше во споредба со сезоната 2009/10. Зборот ми е дека е срамота да не се напредува во споредба со споменатата сезона.
Мене лично ми се допаѓа тоа што сме ефикасни како екипа и што создаваме голем број на шанси во текот на еден меч инаку сеуште не мачи старата болка од претходниве 5 години а таа е тоа што продаваме бодови ко семки и кикирики на екипи кои се две, три и повеќе нивоа подоле од Јуве. Според мене, кога ќе се собере и одземе каде сме изгубиле и каде сме земале непланирани бодови, сигурно сме во минус едно 10 бода.