Ако ја одржи оваа форма. ни за 35 не го даваме :back:овој човек секогаш има вакви бош изјави-[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Melo: 'Now I'm worth €35m'[/FONT]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја одржи оваа форма. ни за 35 не го даваме :back:овој човек секогаш има вакви бош изјави-[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Melo: 'Now I'm worth €35m'[/FONT]
овој човек секогаш има вакви бош изјави-[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Melo: 'Now I'm worth €35m'[/FONT]
Мело е звер, што друго да им каже хахаха
овој човек секогаш има вакви бош изјави-[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Melo: 'Now I'm worth €35m'[/FONT]
Тој ни Албинолефе не би го земале^ За да не ви го дадат Џилардињо,дајти им го Амаури..![]()
то беше за лани....ни на крај памет помислував дека Кантата ќе почни да покажува квалитет годинава![]()
:tv:
оваа годинава ке оди кај рубињо или кај боатенг![]()
оваа годинава ке оди кај рубињо или кај боатенг![]()
Ако озбилно го мислиш ова те жалам.
хахаПа толку разбираш фудбал ваљда
Или евентуално ако не глеаш убоо и не си видел табела, вие бевте на мизерното 7 место лани мислим размисли малу пред да трупнеш нешто зелено и нискоинтелегентно да го ебем, не личи !