- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Побарај стручна помош ќе ти затреба....
:smir:Побарај стручна помош ќе ти затреба....
hahahaha dali be ti demose seriozen si za ova?оваа годинава ке оди кај рубињо или кај боатенг
ц ц ц да не знаеле една шала да прифатат ц ц ц то е и немора да врегате одмаhahahaha dali be ti demose seriozen si za ova?
pa i uste koga vikavte deka milan go podrzuvale sudiite ovaa godina se mi je jasno :pos2::pos2::pos2:
pa ajde robinho ne e nesto ali boateng be? boateng? :pos2::pos2::nesum::nesum::nesum::uvo::uvo::tv::tv::nesvest::nesvest::jaj:
mora da se zaebavas ili da si mentalno bolen:kesa:
ajde taka neka bide moze i za robinho si u pravo ali za boateng gresis i toa kakoц ц ц да не знаеле една шала да прифатат ц ц ц то е и немора да врегате одма
Тоа е веќе друго ја реков до толку си отишол со паметотц ц ц да не знаеле една шала да прифатат ц ц ц то е и немора да врегате одма
И ние бевме шампиони па Кварезма си ја доби кантичкатаПа толку разбираш фудбал ваљда
Или евентуално ако не глеаш убоо и не си видел табела, вие бевте на мизерното 7 место лани мислим размисли малу пред да трупнеш нешто зелено и нискоинтелегентно да го ебем, не личи !
Можеби Робињо не е заслужува али Ботатенг по се изглeа ќе ја добие наградава.
според мене една од поубавите прослави, чоекот едноставно збесна од радост. 1 година е предмет на ладење, сите очекуваат да се стори како кварезма ѓон, а он се враќа и им jizzнуе у фаца на критичарите. секоја чест за карактерот што го покажа( не се чудете, нас интерашите карактерот ни е у крвта, посебно од коа дојде бенитез, секоја утакмица сме со карактер)
каков карактер бараш бе? дај малце карактер навака хахаспоред мене една од поубавите прослави, чоекот едноставно збесна од радост. 1 година е предмет на ладење, сите очекуваат да се стори како кварезма ѓон, а он се враќа и им jizzнуе у фаца на критичарите. секоја чест за карактерот што го покажа( не се чудете, нас интерашите карактерот ни е у крвта, посебно од коа дојде бенитез, секоја утакмица сме со карактер)
За мене дупли, со многу мразкаков карактер бараш бе? дај малце карактер навака хаха
Некој проблем или набиен комплекс да не имаш?