Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лацио изгледа планира со една постава да игра цела сезона, во сериа А и во купот. Баш ме интересира до каде ќе тераат.:raz:
Од осум кола во сериа А еднаш нема направено измена во стартниот состав.
Како и да е, Лацио оваа година изненадуваат барем сега за сега.Мислам дека имаат капацитет да завршат меѓу првите 4 годинава како ништо.
И ја го мислев истото дур не ми текна дека немаат клупа + ке имаат сигурно пад во форма + на почетокот од јакава четворка играа само со Билан (екипа шо може да игра асално само 45мин :]]] ))
Вие лани имавте 100 играчи на располагање, кој од кој поголема легенда на клубот....Лацио нема шанси да остане до крај на сезона меѓу првите 4 едноставно немаат доволен број на играчи за такво нешто.
Вие лани имавте 100 играчи на располагање, кој од кој поголема легенда на клубот....
Мурињо лани последните 3 месеци го играше истиот состав во првенство, ЛШ и купот, значи доволно ти се 11 добро подготвени играчи и да не почнат да те ебат повредите...
Ти си ѕверот кој рече дека Лацио немале доволен број на играчи :smir:Ѕвер си мајке ми !
Ти си ѕверот кој рече дека Лацио немале доволен број на играчи :smir:
Зашто да не заврши?А што да не ќе заврши Лацио во топ 4 со овој фонд на играчи ?
Ти си ѕверот кој рече дека Лацио немале доволен број на играчи :smir:
:tv:Зашто да не заврши?
Лацио не е Чезена, Билан, Киево...