Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Што не ќе слушнеш,Лацио немале доволнен број добри играчи..
Матузалем,Брешано,Роки,Фоџа,Мењи,Гаридо,Гонзалез,Диаките,Козак и тн. - играчи што седат на клупа.Што се овие,аматари?

Зашто да не заврши?

Лацио не е Чезена, Бари, Киево...

Да ама не е ни Палермо,Сампдорија или Рома. Искрено сакам да ги видам Лацио во Европа,едноствано мислам дека немаат состав за првите 4-ри места,Лига Европа е сосема доволен дострел за нив.

The Exit is That Way !

32453_112582178787762_104577946254852_78417_1725021_n.jpg

:pos: :pos: :pos:

да се надоврзам со постов :)

123.jpg

Што не ќе слушнеш,Лацио немале доволнен број добри играчи..
Матузалем,Брешано,Роки,Фоџа,Мењи,Гаридо,Гонзалез,Диаките,Козак и тн. - играчи што седат на клупа.Што се овие,аматари?

Ќе прајме пак муабет за некој месец не се сеќирај :)

:pos2: :pos2: :pos2:

Инаку неверувам дека Џенова ќе му направи проблеми на fc merda. :toe:

Ќе биде интересно мислам дека ќе тепа Интер минимало но и Џенова не е екипа за потценување можно е да изненади :)

црвен и казна од 22 утакмици неиграње.не бе после морати не ги држи у раце тие од федерација.ПИЧКИШТА ИНТЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Беше за црвен еве јас како фан на Интер признавам ама не ми се верува да е диктирано нешто од страна на Интер туку судијата едноставно погрешно виде и додуша на прво се виде како само топката да ја допре пред главата но ете не било така.....!

--- надополнето ---

црвен и казна од 22 утакмици неиграње.не бе после морати не ги држи у раце тие од федерација.ПИЧКИШТА ИНТЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

оди бе легни си или излези надвор петок е барем имаш доволен мотив за излегвање..вака само се глупираш и трескаш глупости што воопшто не си интересен....

Беше за црвен еве јас како фан на Интер признавам ама не ми се верува да е диктирано нешто од страна на Интер туку судијата едноставно погрешно виде и додуша на прво се виде како само топката да ја допре пред главата но ете не било така.....!
епа со новото правило можед а го казнат сега после утакмциата,ама НЕМА зашо не е красич и зашо не игра во јуве.:kesa:

Црвен? Не дека сум фан на Интер, али ова не е за црвен...

Прво, не го виде Кико туку го гледаше летот на топката, значи не беше намерен старт. Друго, првин ја мавна топката, а потоа и Кико, додека Кико кога го виде тоа можеше да се повлече...

Не знам, мое мислење....

Црвен? Не дека сум фан на Интер, али ова не е за црвен...

Прво, не го виде Кико туку го гледаше летот на топката, значи не беше намерен старт. Друго, првин ја мавна топката, а потоа и Кико, додека Кико кога го виде тоа можеше да се повлече...

Не знам, мое мислење....
ти си ќор брат 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ти си ќор брат 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Брат, реков мое мислење, и како второ кажи што згрешив од тоа што го напишав?
Ајде, дај просветли ме?

едит: сега видов, си го болдирал...

Заклучив дека тука некој друг е ќор, некој Ивица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom