Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
која традиција??
секогаш имате лоши резултати во серија а кога играте лш колку пратам стално е така лани затоа имавте добри резултати а ние еднаш сме изиграле слабо што не значи дека во иднина ќе се повтори

секогаш имате лоши резултати во серија а кога играте лш колку пратам стално е така лани затоа имавте добри резултати а ние еднаш сме изиграле слабо што не значи дека во иднина ќе се повтори

оваа година имаме капацитет за добри резултати на двата фронта, биди сигурен

ај да видиме кој ќе биде во право :)сартов немора ништо да значи

Ова Тенкчо поучен од лани коа по први 3 кола имавте максимални 9 бода ? :D За после гз преку гаќи од нас да зависите дал ке играте у ле ? HDahaha

Ова Тенкчо поучен од лани коа по први 3 кола имавте максимални 9 бода ? :D За после гз преку гаќи од нас да зависите дал ке играте у ле ? HDahaha

ИмаВМЕ 12 од 12, а не 9 од 9. И после ни се посра тимот и тоа шо бидна, бидна. Ваљда ќе им текне дека тоа не смее да се поФтори.

ИмаВМЕ 12 од 12, а не 9 од 9. И после ни се посра тимот и тоа шо бидна, бидна. Ваљда ќе им текне дека тоа не смее да се поФтори.

Чисто ме интересира , зашо ти се болдирани вме ? :D ?

Аууу Сампдорија, каква акција, перверзии..

Леле акцијата на Самдорија.....oчекувам уште поинтересно второ полувреме со по некој гол....

Абе темна е и кај вас сликата на Јуве-Самп, или мене телевизорот не ми чини?

И Бреша - Палермо слушнав била одлична, штета што преносите не се на ниво на Премиер...

Бреша-Палермо прееска беше одлична утакмица, отворен фудбал со многу шанси...
Пасторе беше одличен кај Палермо се до последната шанса што ја имаше, коа испадна сам пред голманот и не реализираше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom