Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
јас мислам дека ова не покажува дека Калчото е многу јака лига туку Рома,Милан,Јуве и Интер не се на ниво... ај можеби грешам, најдобар показател ќе бидат натпреварувањата во еврокуповите

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
јас мислам дека ова не покажува дека Калчото е многу јака лига туку Рома,Милан,Јуве и Интер не се на ниво... ај можеби грешам, најдобар показател ќе бидат натпреварувањата во еврокуповите

Пупоне душо , си бараш алиби одма пошо знаеме како игра Рома кога игра на 2 фронта ? :))

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Пупоне душо , си бараш алиби одма пошо знаеме како игра Рома кога игра на 2 фронта ? :))
Деко златен уживај бе... зборев во глобала, ајде еве не мора Рома доколку Интер,Милан и остали покажат добри резултати во ЛШ и ЛЕ ондак ме демантираат...

PsycLogic

Junk'n'roller
Член од
21 јуни 2010
Мислења
67
Поени од реакции
15
Рома со Спалети ќе беше друга приказна а вака со Раниери тешко дека ќе направи нешто. Како и да е фан сум на Рома... Форца Рома!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.922
Ќе пишев во темата за ЛШ ама таму се води дискусија за тоа кој клуб од кој е поголем и слично...
Честитки за Милан, не ги гледав, ама по читањето по форум играле лошо ама Ибра ја решил. Навикнете се, за тоа го бива нослото.
Рома ја гледав повремено, Раниери одигра кукавички и заслужено си изгуби 2-0. Рома и дефанзива, магаре и музика...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ќе пишев во темата за ЛШ ама таму се води дискусија за тоа кој клуб од кој е поголем и слично...
Честитки за Милан, не ги гледав, ама по читањето по форум играле лошо ама Ибра ја решил. Навикнете се, за тоа го бива нослото.
Рома ја гледав повремено, Раниери одигра кукавички и заслужено си изгуби 2-0. Рома и дефанзива, магаре и музика...
Прво полувреме беше очајно лошо,плус Амброзини се повреди,па мораше Боатенг да го става во игра(овој ти е мн поофанзивен) и се изгуби средината,али второ притискаше Милан и после 2та гола,си везеа,играа курташак,петици ова она,а Рома не ја гледав,и неам коментар,Баерн без Рибери и Робен,требаше барем нерешено да извадат.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Кои ќе ги даваат на телма?
Сабота

18:00 Фиорентина - Лацио
20:45 Милан - Катанија

Недела

12:30 Бари - Каљари
15:00 Палермо - Интер
20:45 Сампдорија - Наполи

:toe:

--- надополнето ---

Еве пишал пред мене 223 - 305, ќе биде интересно ова коло, Палермо е доста ослабен во одбраната по заминувањето на Кјаер па така ќе биде интересно да се гледа дали ќе го издржи притисокот од Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
^ И Миколи мислам нема да игра а и Кавани го продадоа, а дечкото од 2 кола 2 гола дае за Наполи ...
Али пишав и на тема Интер, бољи turning point од овој Палермо не можеа да добијат па и покрај тоа што се грдо десеткувани, тежок меч ке е ова за Интер.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Сабота

18:00 Фиорентина - Лацио
20:45 Милан - Катанија

Недела

12:30 Бари - Каљари
15:00 Палермо - Интер
20:45 Сампдорија - Наполи

:toe:

--- надополнето ---

Еве пишал пред мене 223 - 305, ќе биде интересно ова коло, Палермо е доста ослабен во одбраната по заминувањето на Кјаер па така ќе биде интересно да се гледа дали ќе го издржи притисокот од Интер.
Овде ќе има многу голови :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Палермо е доста ослабен во одбраната по заминувањето на Кјаер
Незнам како ке играше оваа сезона во Сериа А,али во Бундесот Е ДРВО НАЈГОЛЕМО у одбраната на Волфс.
Интересен викенд ке биде ова,НАЈЈАКА УТАКМИЦА Самп-Наполи!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Овие две екипи се „калчополи екипи“ и секогаш овие утакмици ми се сумјиви се ми иде на тоа дека ќе се обидат да ја вратат фиорентина во живот...

Kajgana Shop

На врв Bottom