Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Очекувам Сајтлер да излезе со слики и посебно СТАТИСТИКА за натпреваров :tv:
Боби[Мкд];3775250 напиша:[SARCASM][/SARCASM]![]()
сеа кога ќе почне лш ќе се изгубат уште толку неможат на два фронта.Ах Рома,со вака шампион во Сериа А тешко....:ne:
оо бе ти ќе збориш.... лани Јуве и неговите форнтови како одеше??сеа кога ќе почне лш ќе се изгубат уште толку неможат на два фронта.
па и тоа што викаш...^ Па нели гледаш колку самоуверено тоа го кажа, си сподели искуство де ...
Абе напатен,твојот Баерн е ептен поарен.Боби[Мкд];3775250 напиша:
Никако.Ама сега е рома the team to watch.Значи почнаа петардите а?Ке биде интересно да се прати Рома годинава.оо бе ти ќе збориш.... лани Јуве и неговите форнтови како одеше??
и да знаеш дека ќе биде интересно да се прати Рома оваа година.... многу ми е јадно кога после две изиграни кола "некои стручњаци" се јавуваат со свои прогнози и мислења, како само можат после две кола да оценат толку??Никако.Ама сега е рома the team to watch.Значи почнаа петардите а?Ке биде интересно да се прати Рома годинава.
п.с. Како ЗАСИЛУВАЊЕТО Адриано?![]()
и да знаеш дека ќе биде интересно да се прати Рома оваа година.... многу ми е јадно кога после две изиграни кола "некои стручњаци" се јавуваат со свои прогнози и мислења, како само можат после две кола да оценат толку??
Адриано?? гледај си ги ти твоите засилувања, ние лани и без засилувања функциониравме добро и имавме добра сезона, значи засилувањата не ме засегаат толку, како што е случајот со вас, всушност кај вас се прави ремонт, заборавив јас...
една сезона голема работа кај вас традицијата продолжуваоо бе ти ќе збориш.... лани Јуве и неговите форнтови како одеше??