Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Очекувам Сајтлер да излезе со слики и посебно СТАТИСТИКА за натпреваров :tv:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
^ Па нели гледаш колку самоуверено тоа го кажа, си сподели искуство де ...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
С

сашенко

Гостин
оо бе ти ќе збориш.... лани Јуве и неговите форнтови како одеше??
Никако.Ама сега е рома the team to watch.Значи почнаа петардите а?Ке биде интересно да се прати Рома годинава.

п.с. Како ЗАСИЛУВАЊЕТО Адриано?:pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Никако.Ама сега е рома the team to watch.Значи почнаа петардите а?Ке биде интересно да се прати Рома годинава.

п.с. Како ЗАСИЛУВАЊЕТО Адриано?:pos:
и да знаеш дека ќе биде интересно да се прати Рома оваа година.... многу ми е јадно кога после две изиграни кола "некои стручњаци" се јавуваат со свои прогнози и мислења, како само можат после две кола да оценат толку??

Адриано?? гледај си ги ти твоите засилувања, ние лани и без засилувања функциониравме добро и имавме добра сезона, значи засилувањата не ме засегаат толку, како што е случајот со вас, всушност кај вас се прави ремонт, заборавив јас...

С

сашенко

Гостин
и да знаеш дека ќе биде интересно да се прати Рома оваа година.... многу ми е јадно кога после две изиграни кола "некои стручњаци" се јавуваат со свои прогнози и мислења, како само можат после две кола да оценат толку??

Адриано?? гледај си ги ти твоите засилувања, ние лани и без засилувања функциониравме добро и имавме добра сезона, значи засилувањата не ме засегаат толку, како што е случајот со вас, всушност кај вас се прави ремонт, заборавив јас...

Како бе без засилување лани? ТИНКЕРОТ РАНИЕРИ ви беше најголемо засилување лани...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Ова личи ко да е праено за кладалници али спеак не верувам...навистина големи изненадувања поготово Милан што ептен се залета некако на почетеков али сега за сега залудно...за Рома неам зборови :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom