Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Откако Хоџсон го превзеде ВБА све тргна по нагорна линија за нив

Хоџсон е одличен менаџер ама ете - не бил за во Ливерпул. Мораше да си оди! Инаку за вакви тимови е цар

Хоџсон е одличен менаџер ама ете - не бил за во Ливерпул. Мораше да си оди! Инаку за вакви тимови е цар

Да, не е за големи клубови а малите клубови може да ги направи многу подобар клуб

Браво за судијава,чист црвен,со две нозе му влезе :tapp: Овој Еванс од лани го паметам како гнасен играч...

Еванс
box.gif

Уште еднаш некој ако каже дека Манчестер е фаворизиран, јас ќе му дадам јаже да се обеси, не мора он да купува... Карагер и Давид Луиз за поопасни стартови добија само жут картон...

Уште еднаш некој ако каже дека Манчестер е фаворизиран, јас ќе му дадам јаже да се обеси, не мора он да купува... Карагер и Давид Луиз за поопасни стартови добија само жут картон...

Стартот на Давид Луиз поопасен од овој старт.:tapp: FACEPALM

Браво за судијава,чист црвен,со две нозе му влезе :tapp: Овој Еванс од лани го паметам како гнасен играч...

Ај види репетиција и види дали прво ја удри топката или играчот.

Видов убаво крв од коленото на играчот на Болтон :toe:

Видов убаво крв од коленото на играчот на Болтон :toe:

Ова исто како да ми ја споредуваш скршената нога на Валенсија од страна на Бродфут, која не беше фаул, јас да ти викам, јас видов убаво нога расчеречена на два дела. Дај мајку му стара бидете објективни :smir:

И ене го Бербатов. :vozbud:

Ај види репетиција и види дали прво ја удри топката или играчот.
Прво нека ја удри топката, па после ако треба и нога ќе му скрши и нема црвен ?

Прво нека ја удри топката, па после ако треба и нога ќе му скрши и нема црвен ?

А зошто не се буневте вака за Валенсија во ЛШ и за Нани пред некоја недела?

Колку што знам ако прво ја удри топката не се санкционира, баш затоа и не беа санкционирани Бродфут и Карагер. Зошто сеа на Џони картон?

А пеналот во првите минути за Јунајтед? Или тоа не и одговара на дружинава тука? :tv:

Сеуште се прашувате зошто Манчестер Јунајтед е најдобра екипа во Англија? Ете ви го одговорот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom