Па не мисли нормално, затоа што им беше во план да градат нов стадион. Е сега ако си градат нов свој стадион со сите трошоци за него, ќе поминат низ целото тоа лудило во кое помина Арсенал. Ама они не се клуб на врвот и што е најважно го немаат Венгер..Управата не мисли така
Tottenham are ready to launch a legal fight after losing out to West Ham in the race for the Olympic Stadium. The Hammers struck gold after it emerged Olympic Park Legacy Company is set to vote in their favour of the 2012 battle.
Кај е спомнат Арсенал бе пиле? Или оти по нивното нерешено е пишано то? Се извинувам, Манчестер Јунајтед нема да ја освој титулата, се надевам оти сега страстите се задоволени.Ако "титулата" на Јунајтед зависе од Арсенал, земи фрли се некаде. Вчерашнио ден ти е доказ как ти го разбираш фудбало, оти нормално, Јунајтед ако не победе, сигурно нема да му дадат 3 поени шо Арсенал нее победил. Дефинитивно сезоонта ќе га завршеме без пораз, и тва предвидување ти беше точно. А за Ливерпул? Може само да си го лижнеш и да се питаш шо сам сакал да кажам со тва "Ливерпул има амбиции за титула". И немој да кажеш оти Торес ојде у Челзи за да се боре за у ЛШ, а не за титула, некои газолижачи му се заблагодаруват на Абрамович шо им донесел класа играч и шо по кратка пауза пак фрлил некоо милионче, без разлика шо првата утакмица га губе од неговио поранешен тим, шо никак да го задоволе. Патетичен си, жими се!![]()
Покрај актуелен шампион, забореј да кажиш и актуелен освојувач на Ф.А. Куп, еден од 16те најдобри во Европа од минатата сезона и еден од клубовите кои некогаш ги водел Мурињо. Последеново ко бонус само.E каква игра бе Даворе ? Гостуваа кај актуелниот шампион на Англија, играа без Торес кој беше во спротивен табор, а не им беа тука и засилувањата, тактички ги убија Челзи кои се мачеа да создадат било каква прилика за гол, од друга страна они ја имаа шансата на мечот и они постигнаа гол ...
Сигурно ти не очекуваше Ливерпул да доминира и да изигра Барса стил на фудбал на едно вакво гостување. Изиграа доволно за да го победат овој тим на Челзи, тим кој ја повтори истата грешка ко и лани со Интер, каде Карло беше прочитан ко селски буквар и ништо не превзема во врска со истото, со тоа што сега наместо Интер и Мурињо ги имаш десеткуваниот ( клучен збор ) Ливерпул и Даглиш.
И напротив, со ваков пристап на Даглиш и воопшто, цела екипа, со уигран Суарез и Керол, Ливерпул тешко дека ќе се врати на поразите, искрено се надевам дека овој човек ( Даглиш ) ќе остане тука и наредната сезона.
Иста кладба со обврска од моја страна му понудив одамна на Давор само тој не знам зошто, не прифати. Поточно, не да не пишувам, туку мојот профил да биди избришан од форумов пет минути по првиот пораз на Јунајтед во лигата. Кај беше ти бе стар форумски пријател во ново руво? Веројатно се надеваше дека моето тврдење ќе излези вистина, исто ко шо ќе се надеваш на то шо ова серизно ми личи ко сезона на тројна круна на Манчестер Јунајтед.Имаш среќа што не бев тука викендов и немав можност да пишам!
Мојата кладба ќе беше: Ако загуби Јунајтед, ти никогаш повеќе да не пишуваш на форум и обратно!
Ама си имал среќа![]()
И за мечот со Блекпул потенцирав ама се врати Јунајтед тогаш па испаднав дека не сум навивач, срамота било тоа да го речам и слично!Иста кладба со обврска од моја страна му понудив одамна на Давор само тој не знам зошто, не прифати. Поточно, не да не пишувам, туку мојот профил да биди избришан од форумов пет минути по првиот пораз на Јунајтед во лигата. Кај беше ти бе стар форумски пријател во ново руво? Веројатно се надеваше дека моето тврдење ќе излези вистина, исто ко шо ќе се надеваш на то шо ова серизно ми личи ко сезона на тројна круна на Манчестер Јунајтед.
Дали си ти озбилен?И за мечот со Блекпул потенцирав ама се врати Јунајтед тогаш па испаднав дека не сум навивач, срамота било тоа да го речам и слично!
Јас сум реален и затоа реков и многу пред натпреварот со Блекпул дека Јунајтед ќе изгуби кога тогаш оваа сезона бидејќи знам да проценам ситуација, бидејќи добро го познавам фудбалот особено мојот тим.
Затоа и раков дека се уште не е ништо готово во ПЛ како што ти и твоите пулени прогнозираат.
Ти сакаш јас да сум во право, јас сакам ти да си во право и ќе видиме што ќе излезе од тоа!
Муабетов ми беше дека не треба да се преценуваш дека си поголем стручњак од сите овде за ПЛ(освен ако со тоа не правиш малери за Јунајтед ништо да не освои)!
Има некои муабети ти држат вода, ама има некој, напишани колку да се напише нешто!
Фала^ Па не е сеуште изграден, а ќе им биде предаден после ОИ 2012...
У везу поразот на Јунатед, до пред таа утакмица верував дека можеме да го направиме тоа што го направија Арсенал во 2003 (или 2005?), но сега мислам дека ќе биде многу тешко некој тим да го достигне тоа...Зошто? Затоа што големите тимови си останаа големи, а малите станаа незгодни![]()
Како со Волвс, или како со Вила и Евертон?Дали си ти озбилен?
Па да беше така тогаш немаше веднаш да креваш раце од мечот, Манчестер е познат по камбекови, ја ко фан на Челзи сум гледал многу мечеви на Јунајтед коа се вратил, па знаев дека на крај ќе тепаат или нерешено.
Не е ништо готово во ПЛ али веќе очигледно е што и како, првите 2 места, според мене
Едно прашање: Кога Вест Хем ќе почнат да играат на новиот стадион?
Дома сме "нешто посебно".. На гости не баш..Како со Волвс, или како со Вила и Евертон?
Дај молим те, оваа година не сме нешто посебно но ме радува тоа што со ваков состав сме на прво место и се надевам ќе го задржиме!
Е вакво нешо коа ке прочитам се газам од смеа. До кога бе со вие бабини деветини? И како тоа дете од рандом место во Македонија(една мала точка во Европа) прави малери врз Јунајтед? Тогаш шо остануе за илјадници и илјадници луѓе шо ги мразат Манчестер? Сигурен сум дека многу ги пцујат у светов дури има некои болни и шо сакаат Ферги да цркне? Како тоа и они ли малери праат?И за мечот со Блекпул потенцирав ама се врати Јунајтед тогаш па испаднав дека не сум навивач, срамота било тоа да го речам и слично!
Јас сум реален и затоа реков и многу пред натпреварот со Блекпул дека Јунајтед ќе изгуби кога тогаш оваа сезона бидејќи знам да проценам ситуација, бидејќи добро го познавам фудбалот особено мојот тим.
Затоа и раков дека се уште не е ништо готово во ПЛ како што ти и твоите пулени прогнозираат.
Ти сакаш јас да сум во право, јас сакам ти да си во право и ќе видиме што ќе излезе од тоа!
Муабетов ми беше дека не треба да се преценуваш дека си поголем стручњак од сите овде за ПЛ(освен ако со тоа не правиш малери за Јунајтед ништо да не освои)!
Има некои муабети ти држат вода, ама има некој, напишани колку да се напише нешто!