Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Сигурно навивачите на Тотенхем се среќни, си го задржија White Hart Lane...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Управата не мисли така

Tottenham are ready to launch a legal fight after losing out to West Ham in the race for the Olympic Stadium. The Hammers struck gold after it emerged Olympic Park Legacy Company is set to vote in their favour of the 2012 battle.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Значи едно е јасно од ова. Вест Хем шанса нема да испадни сезонава! :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Управата не мисли така

Tottenham are ready to launch a legal fight after losing out to West Ham in the race for the Olympic Stadium. The Hammers struck gold after it emerged Olympic Park Legacy Company is set to vote in their favour of the 2012 battle.
Па не мисли нормално, затоа што им беше во план да градат нов стадион. Е сега ако си градат нов свој стадион со сите трошоци за него, ќе поминат низ целото тоа лудило во кое помина Арсенал. Ама они не се клуб на врвот и што е најважно го немаат Венгер..

Ќе си пеат после "Како је имати, па немати" :)

F

fantomX

Гостин
Ако "титулата" на Јунајтед зависе од Арсенал, земи фрли се некаде. Вчерашнио ден ти е доказ как ти го разбираш фудбало, оти нормално, Јунајтед ако не победе, сигурно нема да му дадат 3 поени шо Арсенал нее победил. Дефинитивно сезоонта ќе га завршеме без пораз, и тва предвидување ти беше точно. А за Ливерпул? Може само да си го лижнеш и да се питаш шо сам сакал да кажам со тва "Ливерпул има амбиции за титула". И немој да кажеш оти Торес ојде у Челзи за да се боре за у ЛШ, а не за титула, некои газолижачи му се заблагодаруват на Абрамович шо им донесел класа играч и шо по кратка пауза пак фрлил некоо милионче, без разлика шо првата утакмица га губе од неговио поранешен тим, шо никак да го задоволе. Патетичен си, жими се! :)
Кај е спомнат Арсенал бе пиле? Или оти по нивното нерешено е пишано то? Се извинувам, Манчестер Јунајтед нема да ја освој титулата, се надевам оти сега страстите се задоволени.
Торес во Челзи и јас не знам зошто дошол, двете победи на неговиот довчерашен тим над Челзи се јасен показател дека едно големо ЗОШТО заслужува неговиот трансфер. Ливерпул има амбиции за титула како не, има и Челзи. Ама и едните и другите немаат шанси да ја освојат оваа сезона, колку и ти да се прајш улав или си улав па, шо знам, не можам да кажам.
Не знам кои се тие „газолижачи“, ама јас со Торес се чувствувам ко да сум добил лош фалсификат на Ролекс по цена на оригинален. :raz:

E каква игра бе Даворе ? Гостуваа кај актуелниот шампион на Англија, играа без Торес кој беше во спротивен табор, а не им беа тука и засилувањата, тактички ги убија Челзи кои се мачеа да создадат било каква прилика за гол, од друга страна они ја имаа шансата на мечот и они постигнаа гол ...
Сигурно ти не очекуваше Ливерпул да доминира и да изигра Барса стил на фудбал на едно вакво гостување. Изиграа доволно за да го победат овој тим на Челзи, тим кој ја повтори истата грешка ко и лани со Интер, каде Карло беше прочитан ко селски буквар и ништо не превзема во врска со истото, со тоа што сега наместо Интер и Мурињо ги имаш десеткуваниот ( клучен збор ) Ливерпул и Даглиш.

И напротив, со ваков пристап на Даглиш и воопшто, цела екипа, со уигран Суарез и Керол, Ливерпул тешко дека ќе се врати на поразите, искрено се надевам дека овој човек ( Даглиш ) ќе остане тука и наредната сезона.
Покрај актуелен шампион, забореј да кажиш и актуелен освојувач на Ф.А. Куп, еден од 16те најдобри во Европа од минатата сезона и еден од клубовите кои некогаш ги водел Мурињо. Последеново ко бонус само.

Карло не беше прочитан, тој е фантастичен вонсериски тренер и менаџер во едно, само играчите не го рабираат изгледа. И последниве три месеци и нешто Карло е „in a bad moment“.

Имаш среќа што не бев тука викендов и немав можност да пишам!

Мојата кладба ќе беше: Ако загуби Јунајтед, ти никогаш повеќе да не пишуваш на форум и обратно!
Ама си имал среќа:toe:
Иста кладба со обврска од моја страна му понудив одамна на Давор само тој не знам зошто, не прифати. Поточно, не да не пишувам, туку мојот профил да биди избришан од форумов пет минути по првиот пораз на Јунајтед во лигата. Кај беше ти бе стар форумски пријател во ново руво? Веројатно се надеваше дека моето тврдење ќе излези вистина, исто ко шо ќе се надеваш на то шо ова серизно ми личи ко сезона на тројна круна на Манчестер Јунајтед.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Иста кладба со обврска од моја страна му понудив одамна на Давор само тој не знам зошто, не прифати. Поточно, не да не пишувам, туку мојот профил да биди избришан од форумов пет минути по првиот пораз на Јунајтед во лигата. Кај беше ти бе стар форумски пријател во ново руво? Веројатно се надеваше дека моето тврдење ќе излези вистина, исто ко шо ќе се надеваш на то шо ова серизно ми личи ко сезона на тројна круна на Манчестер Јунајтед.
И за мечот со Блекпул потенцирав ама се врати Јунајтед тогаш па испаднав дека не сум навивач, срамота било тоа да го речам и слично!

Јас сум реален и затоа реков и многу пред натпреварот со Блекпул дека Јунајтед ќе изгуби кога тогаш оваа сезона бидејќи знам да проценам ситуација, бидејќи добро го познавам фудбалот особено мојот тим.

Затоа и раков дека се уште не е ништо готово во ПЛ како што ти и твоите пулени прогнозираат.
Ти сакаш јас да сум во право, јас сакам ти да си во право и ќе видиме што ќе излезе од тоа!

Муабетов ми беше дека не треба да се преценуваш дека си поголем стручњак од сите овде за ПЛ(освен ако со тоа не правиш малери за Јунајтед ништо да не освои)!

Има некои муабети ти држат вода, ама има некој, напишани колку да се напише нешто!

A

Auditore

Гостин
И за мечот со Блекпул потенцирав ама се врати Јунајтед тогаш па испаднав дека не сум навивач, срамота било тоа да го речам и слично!

Јас сум реален и затоа реков и многу пред натпреварот со Блекпул дека Јунајтед ќе изгуби кога тогаш оваа сезона бидејќи знам да проценам ситуација, бидејќи добро го познавам фудбалот особено мојот тим.

Затоа и раков дека се уште не е ништо готово во ПЛ како што ти и твоите пулени прогнозираат.
Ти сакаш јас да сум во право, јас сакам ти да си во право и ќе видиме што ќе излезе од тоа!

Муабетов ми беше дека не треба да се преценуваш дека си поголем стручњак од сите овде за ПЛ(освен ако со тоа не правиш малери за Јунајтед ништо да не освои)!

Има некои муабети ти држат вода, ама има некој, напишани колку да се напише нешто!
Дали си ти озбилен?
Па да беше така тогаш немаше веднаш да креваш раце од мечот, Манчестер е познат по камбекови, ја ко фан на Челзи сум гледал многу мечеви на Јунајтед коа се вратил, па знаев дека на крај ќе тепаат или нерешено.
Не е ништо готово во ПЛ али веќе очигледно е што и како, првите 2 места, според мене :)

Едно прашање: Кога Вест Хем ќе почнат да играат на новиот стадион?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
^ Па не е сеуште изграден, а ќе им биде предаден после ОИ 2012...

У везу поразот на Јунатед, до пред таа утакмица верував дека можеме да го направиме тоа што го направија Арсенал во 2003 (или 2005?), но сега мислам дека ќе биде многу тешко некој тим да го достигне тоа...Зошто? Затоа што големите тимови си останаа големи, а малите станаа незгодни ;)

A

Auditore

Гостин
^ Па не е сеуште изграден, а ќе им биде предаден после ОИ 2012...

У везу поразот на Јунатед, до пред таа утакмица верував дека можеме да го направиме тоа што го направија Арсенал во 2003 (или 2005?), но сега мислам дека ќе биде многу тешко некој тим да го достигне тоа...Зошто? Затоа што големите тимови си останаа големи, а малите станаа незгодни ;)
Фала
Иначе за вториот болд, ПЛ не е истата од 03/04, многу е изменета, тимовите сега играат многу подобро, повеќето најдобри играчи се во ПЛ така изгледа површински а кој знае што се крие под сето тоа после она со Арсенал и Њукасл некако ми е чудно, али да не навлагам во такви теории, поубаво е да мислиме дека е тоа фудбал и се е можно :kesa:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дали си ти озбилен?
Па да беше така тогаш немаше веднаш да креваш раце од мечот, Манчестер е познат по камбекови, ја ко фан на Челзи сум гледал многу мечеви на Јунајтед коа се вратил, па знаев дека на крај ќе тепаат или нерешено.
Не е ништо готово во ПЛ али веќе очигледно е што и како, првите 2 места, според мене :)

Едно прашање: Кога Вест Хем ќе почнат да играат на новиот стадион?
Како со Волвс, или како со Вила и Евертон?

Дај молим те, оваа година не сме нешто посебно но ме радува тоа што со ваков состав сме на прво место и се надевам ќе го задржиме!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Како со Волвс, или како со Вила и Евертон?

Дај молим те, оваа година не сме нешто посебно но ме радува тоа што со ваков состав сме на прво место и се надевам ќе го задржиме!
Дома сме "нешто посебно".. На гости не баш.. :) Ама никој не е ништо посебно на гости оваа сезона.. :)

G

Gray Foxx

Гостин

Е вакво нешо коа ке прочитам се газам од смеа. До кога бе со вие бабини деветини? И како тоа дете од рандом место во Македонија(една мала точка во Европа) прави малери врз Јунајтед? Тогаш шо остануе за илјадници и илјадници луѓе шо ги мразат Манчестер? Сигурен сум дека многу ги пцујат у светов дури има некои болни и шо сакаат Ферги да цркне? Како тоа и они ли малери праат? :)
Де објасни ми како тоа се прави малер врз една екипа? Да не имаш ти вуду кукли од Дрогба и Фабрегас? :icon_lol:
Воа со малериве ми изгледа као повик за помош. Беден начин да се убедиш себе дека учествуваш во борбата на Јунајтед за титула...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom