Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.143

Ама најјако е тоа со Хјуз и Алардајс од лани...

:pos::pos::pos::pos::pos:
:pos2: Го прими на станување :pos2: Абе барам едно со еден играч мислам беше во жолт дрес како Стоук,Волвс,Хал што имаат така нешто слично. Беше паднат се обиде да стани со рипање ( не знам како се вика ) некаков вид на колут. И не успеа секако се допрекрши па после стана нормално и им покажа нешто со раката на навивачите во стил на : стап успеав ! :pos2:

A

Auditore

Гостин
Ептен напнавте со ова Мен Ју.
Што ќе каже народот: "Од мравка слон направивте", јас не сум знаел за ова Мен Ју, и не сум психопат за да го користам за сеир или провокација.
Иначе Занчи, го напаѓаш дека читал по сите фан клубови, па ти смета тебе тоа? Ако сака и ќе пишува во сите фан клубови, му можеш нешто ?Мислам дека претеруваш, со сета почит али поголеми провокатори од вашите фанови(поединци) нема на форумов, и ја користат првата прилика за да провоцираат воопшто не бирајќи зборови.
Плус, тоа Мен Ју, сум го читал на многу форуми и страници, англиски претежно(ДејлиМејл, Сан..) и како кратенка за Манчестер користат Man U( Мен Ју).
Претеруваш, среди си се малку па тогаш почни да напаѓаш други, а почнувај со средувањето од тебе, како првин не пишуваш на македонски литературен јазик.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Еден златен професор назад во средно еднаш рече: „Глупавоста е неизлечива болест.“ А беше еден таков сенилен старец, ама видиш ептен во право бил.

Една од квалитетните особини што малку луѓе ја имаат е да познаат кога треба да се престане со нешто. Оставете ја глупавава дискусија, кој сака нека се вреѓа, секогаш ќе има помалку интелегентни луѓе што се расположени за правење „слон од мравка“ и „цитрони“.

П.С Го идолизирам господинот Али Риза, јеби га. :tv:

A

Auditore

Гостин
Еден златен професор назад во средно еднаш рече: „Глупавоста е неизлечива болест.“ А беше еден таков сенилен старец, ама видиш ептен во право бил.

Една од квалитетните особини што малку луѓе ја имаат е да познаат кога треба да се престане со нешто. Оставете ја глупавава дискусија, кој сака нека се вреѓа, секогаш ќе има помалку интелегентни луѓе што се расположени за правење „слон од мравка“ и „цитрони“.

П.С Го идолизирам господинот Али Риза, јеби га. :tv:
Исто и јас имав таков професор, само што овој на друг начин го кажуваше тоа :tv:

Тевез повторно добил воља за живот ова де, за играње.
Овој до сега 50 пати изјавил ќе играм, нема да играм, ептен е истрауматизиран.

Ама најјако е тоа со Хјуз и Алардајс од лани...

:pos::pos::pos::pos::pos:
Хаххаха, Анри, ми фали човеков во ПЛ :(

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Исто и јас имав таков професор, само што овој на друг начин го кажуваше тоа :tv:

Тевез повторно добил воља за живот ова де, за играње.
Овој до сега 50 пати изјавил ќе играм, нема да играм, ептен е истрауматизиран.

Хаххаха, Анри, ми фали човеков во ПЛ :(
аххххххххххххх,на кој не му фали :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Значи зборуваме за клуб чијшто шеф јавно го нарече „банда на која не би им продал ни вирус“ клубот кој плати 80 МИЛИОНИ ФУНТИ за ЕДЕН ЕДИНСТВЕН негов играч. И многу ме интересира колку инкасираа од „Љуби го Јунајтед - мрази го Глејзер“, ама нели, тешко дека ќе дознаеме. :toe:

Какво бре засилување? Ај читај и надолу, не само насловот.

Прочитав, али не го сфати веројатно сарказмот.... Нема везе

В

Вори

Гостин
Ништо не му фали.Во секој случај ќе беше подобар од Анелка,ама некако нејќам Челзи да го собира ѓубрето од екипиве(да бидам појасен,ќе беше исто ко Бенајун).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер Френк, ПП и репутацијата се лична работа, не е за објавување по форум, никој не ви се меша таму, што сакате правете.

Ај приватни работи да си решавате по профили и мсн и во живо ако може, не трујте теми. И да потсетам и дека репутацијата е замена кажување фала, благодарност и замена за смајлиња, со цел да нема такви постови, само што со наплив на членови и се изврте вредноста. Сеедно, на кој не му одговара нека си ја исклучи и на раат нека си постира што сака.

П.С. Овој Бент со сиот памет ако отиде во клуб што се дави за опстанок бил ненормален (по своја воља), но ако е тоа бизнис на Брус, стварно добар бизнис.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom