Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Блекбурн прими гол. :tapp:
(Следува коментар а-ла-челзи-фан)

Стварно и јас се накурчив кога Џерард го даде голот, и уште повеќе се накурчив кога ни досудија пенал (среќа Џерард го промаши, па ми дојде душата на место)

Хоџсон што не ја оправдува довербата од газдите ај... ама како газдите ја оправдуваат нивната доверба ВО него, тоа нема да сватам дур сум жив.

Поентата ми беше, се надевав да изгубиме и повеќе од убедливо, за веќе стварно да се отпушти овој сељак (кога веќе нема абер од оставка). Ако стигнеше резултатот до 3:2, макар што ќе беше нереален, туку и со сигурност немаше да го отпуштат. Вака бар малку надеж ми останува до утре сабајле, кога секој нормален клуб би го отпуштил тренерот после вакви дебакли.

В

Вори

Гостин
Што кој машки полов орган ги мешаш фановите на Челзи сега?Никој не те чепка,немој и ти да чепкаш.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Полека молим те. Јас на шала удирам, не се самоубивам.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
По грд и среќен тим од овој сити неам видено...
не излегоа од 16терец цел натпревар а и стативите беа на нивна страна :(

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ајде и вас да ви ја честитам новата година и да ви посакам среќа да имате колку Сити вечерва што имаше.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ајде и вас да ви ја честитам новата година и да ви посакам среќа да имате колку Сити вечерва што имаше.
E toa ti se Shity, i protiv nas igraa vaka, plus igraa na domasen teren!

Sto ocekuvase, da se otvorat protiv vas:pos2:

Kopitarska ekipa se mme!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
За сити мурињо (само он ќе ги направи тим), за ливерпул нема спас, а челзи пишав дека тоне иако Давор ме убедуваше дека не е така...јбг момци, срања се дешаваат, и сега е моментот кога треба да си ги поддржите највеќе клубовите за кои навивате!
Тркава за титула уште не е решена, ама ако не се најде некој да го победи Манчестер Јунајтед, ќе го јадете реметот од децава од наш фан клуб :icon_lol: (јас се трудам да бидам помлак :icon_mrgr)

И трк до надвор на огинче, топ е ракијата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај може да се видат хајлајтси од натпревариве денес? Ај за тие што беа на оганче и ракија досеа :tv:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
http://www.independent.ie/sport/soccer/grumbling-on-towards-an-inevitable-conclusion-2480857.html :toe:

It has to be Rafa. It can only be Rafa. All roads lead to Rafa. Its the second coming of the Rafalution. :vozbud:

Добри резултати вечерва, туку Рој нека остане барем до недела на клупа, да го испратиме поштено. :icon_lol:
Токму Ројко може да ја трампа куп утакмицата: Ливерпул поуспешен на Олд трафорд, за три бода за Манчестер на Енфилд ...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И после, Шпанската лига била поквалитетна од Англиската :)

В

Вори

Гостин
Ти не си свесен сине колку твој Манчестер е слаб,заради тоа што останатите ко Челзи,Ливерпул и Арсенал се мизерни.
Не ме сфаќај погрешно,не го мислам ова злонамерно туку кажувам само реално.А,мојов муабет ќе дојде на виделина од крајот на Фебруари,кога ќе заиграат англиските екипи во Европа.Е тек тогаш ќе паѓаат една по една како круши.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Како сакате речете, Сити изигра „фудбал“ како што нив им одговараше.... Зошто ? Имаше фантастично маркирање на играчите особено над Насри и Фабрегас, како главни играчи...И плус Сити имаше многу среќа... Фантастично многу среќа... Другите се обидуваа, но мечов ми наликуваше како оној против Челзи на Стемфорд Бриџ, каде знаеа што сакаа и знаеа за што играат... Венгер пред почетокот нагласи, дека само ран гол може да ни донесе победа... Така и тргнавме, каде после 90 секунди имавме 100% шанса, и уште во првите 20-30 минути имавме уште две такви, и плус уште две стативи... На полувреме, јадев, и прокоментрав со татко ми дека Арсенал нема да даде гол до крај, а тој рече дека ке даел... И добив Кока Кола... Многупати идат помалите тимови кај поголемите со една цел, и само ако веруваат во таа цел можат да ја остварат.. Црвените картони не се заслужени, и нормално, требаше да има жолти, но барем беше ист критериум и за двајцата, а Арсенал изгуби некоја минута во сета таа мешаница... Не ги гледам Сити како конкуренти за титула, но гледајќи ги Тотенхем и Челзи, сигурно ќе бидат во топ трите тима.... Само се надевам дека Сандерленд ќе биде 4ти

Честитки до Сити

--- надополнето ---

И после, Шпанската лига била поквалитетна од Англиската :)
Не можи да биди поквалитетна кога за Барселона дома за против секого, дава 1.15, а гости за против секого, 1.30, а за Реал Мадрид дава дома 1.20, а за гости 1.30.... Ебати лигата ебати

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Слаба е лигата годинава, али барем е инересна :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom