Football Manager 2011

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ако сакаш да се докажуваш земи некој послаб клуб :) од 2 лига па донесиго прва и после гради тим за титула. јас го зедов портсмут но е многу тешко...имам трансфер ембарго немам пари да доведам ни слободни играчи ни да му ги продолжам договорите на овие стариве. сега ќе видам со пачот можи ќе почнам со лидс или со атлетико рома од серија ц :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само што ја симнав играта, имам пред тоа играно PES Master League и ми стана досадна и решив оваа да почнам да ја играм... Од каде да почнам, што ќе ми препорачате како почетник, фала.
Уклучи си на почеток со некој гигант да играш, Милан, Реал, Манчестер, Челзи и тн. за да имаш трансфер опции и да ти е полесно, ако веќе ништо не знаеш од играва. Со тек на време ќе ти се разјасни како одат работите, не е нешто сложено :)

http://www.footballmanager.com/news/4935

Кој сака да чита што е поправено нека изволи.

Stopped players requesting transfers due to not playing enough games when they have played regularly. АЛЕЛУЈА!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
^ А одкога ќе го симнам пачов треба да почнам од ново за да дејствува или ќе можам да си продолжам со стариот сејв?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Само што ја симнав играта, имам пред тоа играно PES Master League и ми стана досадна и решив оваа да почнам да ја играм... Од каде да почнам, што ќе ми препорачате како почетник, фала.
http://www.mediafire.com/?v4jijvfn2yx5smr
Ова би требало да ти помогне, се надевам разбираш српски.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ќе го прочитам, фала друже. Инале гледам зборите за пач со нови трансфери и поправање багови.. Ко ќе го симнам, треба ли нов крак да барам, или?
Ти треба крак или цд.

Иначе (пак) почнав со Дортмунд. Ептен сум разочаран од некои оценки на играчите.
Пример Кагава има 9 пас и креативност:pos2:
Дебилизам.

Иначе скинот просто одговара со Борусија Дортмунд:cuc:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Дајте ми некој линк за крак, во пп

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Ти треба крак или цд.

Иначе (пак) почнав со Дортмунд. Ептен сум разочаран од некои оценки на играчите.
Пример Кагава има 9 пас и креативност:pos2:
Дебилизам.

Иначе скинот просто одговара со Борусија Дортмунд:cuc:
брат не биди педер дај скинов :) не можам убав да си најдам ама овај ме бендисува :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Акси пушти и на мене по ПП линк од скинов.
Него, го инсталираше ли некој новиов пач? Јас не можам да го инсталирам, ми јавува некој ерор. Има некој таков сличен проблем?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Акси пушти и на мене по ПП линк од скинов.
Него, го инсталираше ли некој новиов пач? Јас не можам да го инсталирам, ми јавува некој ерор. Има некој таков сличен проблем?
Еве линк за скинот, за сите што побараа.

Иначе го инсталирав јас, ама прочитав дека на некои им се појавува ерор, кога симнуваат директно од www.footballmanager.com јас го немав тој проблем. Решение-симни го преку торент(линк немам, ама ќе најдеш сигурно).

Колку е (не)реален пачот, одлучете сами.

Одбрана :tapp:
Од Хиберниан 3 гола примв од 3 слободни и тоа директно, без центаршут.
Порто за 5 мин ми прави 2:0, после се враќам ексресно до 16 мин 2:2, потоа следува катастрофа, каде што не можев средина да поминам.
Најслабата екипа во лига(Нирнберг) не можев да ја тепам дома, на Бариос му требаат по 10 шанси за гол, да погоди еднаш. Против Нирнберг имаше само 5/6 чисти шанси, уште толку и можеби ќе дадеше гол.
Катастрофата против Вердер беше врвот.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
може некој линк да ми прати за да ја слезам играва ( по можност со сите понови пачеви и слични работи ) ?:smir:

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Како што напомена некој член погоре за новиот патч потполно истото ми се случува и мене,почнав со Чезена и прво коло со Каљари до 5 минута имаа 3:0 ,2 гола од прекини неколку кола потоа со Бари до 90 минута водев 0-1 и во 90 минута од слободен од 30 метри ми израмнија .Премногу нервира ова и не чекавме веројатно месец ипол за оваа глупост

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
катастрофа е пачов. треба со 10 одбранбени да играш :/

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја го уклучив колку да видам што оценки имаат овој новиов Линдегард и Чичарито од Јунајтед, за игра не го пробав, тоа после колоквиумска ќе споделам :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Линдегард 26 години ?:ija:
Мислев некое дете е, до кај 20 години :)

Иначе со Дортмунд прва сезона „само“ 4 место.
Лошо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom