Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се дешават повреди ненормално често. Моментално имам 7 првотимци повредени и тоа од минимум 2-3 недели до 2-3 месеци. Што е тоа? Бенитез синдром? :)
И што е најнелогично, Торес не спаѓа во повредените. Уствари едвај се повреди еднаш на 2-3 дена. Да не го урочам :).

Му се случува ли срањево на некој друг. Сега имам 7 првотимци повредени, и 2 суспендирани. Играм со Ливерпулот.

Да, и на мене истово ми се дешава и прекинав да играм, нека искочи пач нека се среди со повредиве, ненормално е ова, исто како на 9ката. :)

Што е форава со ова шут од далеку ? имам играчи по 15 шут од далеку 15 пути ке шутнат ни еднаш у рамки на гол , имам еден 12 еднаш ке шутне гол. Незнам што е , иначе да не урочам добро ми иде сеа :) 4-4-2 формација исто ко на 9ката 4-5-1 , непобедлив си со 4-4-2 :)

Што е форава со ова шут од далеку ? имам играчи по 15 шут од далеку 15 пути ке шутнат ни еднаш у рамки на гол , имам еден 12 еднаш ке шутне гол. Незнам што е , иначе да не урочам добро ми иде сеа :) 4-4-2 формација исто ко на 9ката 4-5-1 , непобедлив си со 4-4-2 :)

Намали им шут од далеку.На тие што имаат 16+ long shots,стави им sometimes,на другиве rarely.
И во текот на натпреварот,во touchline instructions намести work ball into box.
Тоа е фората.

Ај помош ми треба кој ги разбира финансииве на менаџеров .
Ме интересира , кога ќе ми дадат пари за трансфери , ако не ги потрошам на крај на година , каде одат тие пари ?? Дали клубот плаќа долгови некој со тие пари ( што и ми одговара акло е така ) , или се префрлаат за наредната година за трансфери ???

Еве едно лудо тактиче што го најдов:
http://www.filefront.com/17509659/4-D-A-2-2.tac/

Откако почнав да ја применувам со Дортмунд, на 11 утакмици имам 8 победи и 3 нерешени со луда гол разлика.

Го има некој пробено пачот што е за играва? Дали е добар и дали функционира како што треба?

Ја инсталирав,ја пуштам и ми пишува - Unable to find Football manager 2010 disk
Што е работ'та?

Дали има некој поим , дали има врска колку физиотерапефти ќе имаш во тим со периодите за лечење на повреда ? Значи ако се повеќе да не се лечат за помалку време играчиве , или тоа е тоа , колку и да имаш исто е ??

Дали има некој поим , дали има врска колку физиотерапефти ќе имаш во тим со периодите за лечење на повреда ? Значи ако се повеќе да не се лечат за помалку време играчиве , или тоа е тоа , колку и да имаш исто е ??

Бордот ти одредува лимит на тоа колку смееш физиотерапевти да вработиш, обично по двајца дозволуваат. И што има врска и да имаш 100 души, ако некој скине лигаменти они да не ќе му баат да го излечат побргу. :pos2:

Бордот ти одредува лимит на тоа колку смееш физиотерапевти да вработиш, обично по двајца дозволуваат. И што има врска и да имаш 100 души, ако некој скине лигаменти они да не ќе му баат да го излечат побргу. :pos2:

Ахахахах , абе знам , него ај викам уште еднаш да си прашам , дека ме замараат цело време ми препорачуваат некој физио да земам , а имам еден он Њукасл си го зимам на секој менаџер 20 има и надобар е .
Ме изнасмеа аххахах

Што е фората со голманот и со Интер и со Вардар истрчува на 16 метри 90 % од случаевите??????
Многу често ми кршат нога играчиве во вардар за 6 месеци 3 скршени нозе :(
Секој натпревар имам по 3-4-5 суспендирани играчи ,а им викам tackling cautios

Што е фората со голманот и со Интер и со Вардар истрчува на 16 метри 90 % од случаевите??????
Многу често ми кршат нога играчиве во вардар за 6 месеци 3 скршени нозе :(
Секој натпревар имам по 3-4-5 суспендирани играчи ,а им викам tackling cautios

Да не играш без пач, јас играм на 11.1 и немам такви проблеми. Добиваат жолти и црвени и се повредуваат, ама некако ми е во граница на нормала. Со Дортмунд играм.

--- надополнето ---

Ахахахах , абе знам , него ај викам уште еднаш да си прашам , дека ме замараат цело време ми препорачуваат некој физио да земам , а имам еден он Њукасл си го зимам на секој менаџер 20 има и надобар е .
Ме изнасмеа аххахах

Gary Lewin е одличен, на free можеш да го земеш, а најјак е оној од германска репрезентација ама тој многу тешко доаѓа. Треба ептен да си во светски клуб.

--- надополнето ---

49847536.jpg

И после не играл добро за репрезентација :pos:

Back
На врв Bottom