Inception (Можни спојлери!)

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
А Пејџ, секоја чест, цела недела не ми излезе од глава Хард Кенди. Поштувам глумата.

Aууу малата одглуми за сите пари у филмот, ма и во другите е ѕвер, стварно многу талтетирана актерка. Се надевам дека барем малце ќе не доближи (у поглед на квалитет во иднина) до мојата омилена...Џоди Фостер :vozbud: бидејќи од новите актерки стварно сум генерално разочаран со исклучок на Мелиса Џорџ, стварно е талтентирана и го делиме мислењето дека сама го носеше на грб Triangle.

30013_540.jpg

HAhahahaahah imba :D.

P.S.Abe Psyside da ne si ti toj od garena Psyside?:)

--- надополнето ---

Инаку слушнете го ова напраено е од Hans Zimmer според многу мина еден од најдобрите movie composers(и според мене)

Провери убаво, затоа што последно што прочитав од Софија од Cinema City дека таму се емитува во 2D, во IMAX е само во одбрани кина низ светот, затоа и нема некоја асална заработка досега.

Доколко знам филмот нема 3D верзиjа, а само се емитува во некоj IMAX салони.

Секој ден проверувам и уште не гледам ПРЕМИЕРНО во Македонија....

Луѓе свестете се, има уште неколку денови имате фора да го пуштите, после нема шанси веќе... тешко да го пуштат...

Ги изгледав трејлерите - изгледа ветувачки, едвај чекам да го глеам. Моментот со вртењето на та играчката ме потсети на "Превртено" на Изи :)

Почнав да го спуштам денеска кино снимка јбг за 2-3 дена со оваа брзина ќе се спушти

моментално го гледам .. 1.5ГБ а мршник снимка .. ама ако .. :) неможев да оддолеам ...
јака идеја е филмов .. што би било ако би било возможно она шо во филмот се расправа .. уфф ... we would live forever :)

--- надополнето ---

патем го има на Кејблтел на мрежата ..

Најмалце у 480p или m-HD дури ни DVD-RIP не ми се гледа, барем не кога станува збора за потенцијален култен филм!

Најмалце у 480p или m-HD дури ни DVD-RIP не ми се гледа, барем не кога станува збора за потенцијален култен филм!

ах .. не би рекол Култен филм ..

туку ај да не ви кршам филм :)

да не сакате да ви го раскажам :)

ах .. не би рекол Култен филм ..

туку ај да не ви кршам филм :)

да не сакате да ви го раскажам :)
Филмот има оценка 9.2 на imdb и е во делба на првото место со "The Shawshank Redemption" & "The Godfather". Зошто не би бил култен?

Треба време да помине за некој филм да биде класифициран како култен , ќе видиме во иднина - дали ќе го издржи тестот на времето.
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom