Еве ти признаваш дека има Македонци,ама што фактор си ти не знам,кога човек од ВЛАДАТА НА БУГАРИЈА кажува спротивно,дека нема Македонци.И како да почитувам после држава ко вашата,ко Грција,ко Америка,ко Албанија ?За оваа работа има пописи, Божо не може да каже кој каков е и што е...
Јас сум Бугарин и живеем во Бугарија, татарин не сум!!!
Јас не негирам Македонците - ти негираш Бугарите: татари, Татарстан...
Чудна работа, зошто вака? Зошто во Бугарија нема негативен став кон Македонците? Нели сите слушаме Божо?Бугарине,кај нас народот не ја сака Бугарија-факт,бугарите-уште помалку се посакувани-факт, весниците пишуваат против Бугарија-има и такво нешто
Чудна работа, зошто вака? Зошто во Бугарија нема негативен став кон Македонците? Нели сите слушаме Божо?
Официално преброуване на граганите на БГ во 2001 година-дали тука има македонци(не зборуваме за броjки а како етнос)?Ти може би не негираш,но официјалната политика на твојата држава го прави! Не може да не реагираме соодветно бре бугаре!
И за тебе истиот линк е во сила...Се разбира,не постои ни едно малцинство ни во Бугарија oсвен бугарското,овој феномен се појавува само во две земји и тоа Бугарија и Грција..
Еве ти официални податоциЕве ти признаваш дека има Македонци,ама што фактор си ти не знам,кога човек од ВЛАДАТА НА БУГАРИЈА кажува спротивно,дека нема Македонци.И како да почитувам после држава ко вашата,ко Грција,ко Америка,ко Албанија ?
Немој бе,престани со лицемерието и ти и сите Бугари што сте се регнале на форумов,ве молам :smir:
Дал си или не си Бугар,или си Татар ме заболе мене да ти кажам право,се додека виден човек од ВАШАТА ВЛАДА го оспорува тоа дека во Бугарија нема МАКЕДОНЦИ,а за некое чудо-ИМА И ТОА МНОГУ,за мене сте гомна.
Треба убаво да прочитаме еве това изречение во болд. То кажува многу...Не постојат никакви малцинства, има само народи на кои им се почитуваат човековите права.
Сексуални...:sekss:Kакви односи сакаа овие?????
:pos2:
Официјалната политика на Бугарската држава е: постои Македонија (Бугарија прва ја призна под уставното име), има Македонци.