FIFA 11

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Како да ги средам контролите. Ги променив ама пак не е игриво... Помош ќе испадне дека за џабе сум ја купил

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
На компјутер играш и за на тастатура контролите прашваш ?

Да. На тастатура играм.
не можеше со стандардните W,S,A,D,E,Q,Z,C
За W,S,A,D средив уште другите останаа

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Абе вака напрај: Влези во Фолдерот FIFA 11 -> Game -> fifasetup -> fifaconfig. Ко ќе влезиш во тоа ќе влезиш во Game Setings и ќе влезиш во менито In-Game Keyboard и ќе си ги наместиш контролите како што сакаш.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Добар си, ама има уште многи подобри и потечки финти :D

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Добар си, ама има уште многи подобри и потечки финти :D
Мене ми велиш ?

Ако мене ми велиш тогаш да ти кажам дека ќе направам видеа со сите финти ама за една недела ќе бидат готови !

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
хаха, не се навредувај јас ти кажав добар си ама има уште финти не се само тие, не мислев ништо лошо

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Многу е глупо направено што во менаџер кога играш треба на некои натпревари да го вклчиш auto coach on за да моеш да ја играиш утакмицата и сам ми ги мнува играчите после ме мрзи да ги местам пак.

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
хаха, не се навредувај јас ти кажав добар си ама има уште финти не се само тие, не мислев ништо лошо

Не,не никако не се навредив ! Смо не знаев дали мене ми велиш инаку не сум навреден. Да ти кажам само дека ако го гледаше видеото на крајот ќе видиш дека пишува наскоро ќе има финти (3 & 4 Ѕвездички)!!!

:wink::wink::wink:

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
Една чудна работа со фифава а лек нигде не можам да најдам. Кога играм преку ГејмРенџер одкако че наместам формации се и стегнам за почеток на натпреваро, се шо гледам е една црна слика (а треба да ми покажи мој играч во арената пред старто на натпреваро) и свири музиката без престан. Ова не се случува редовно, туку по госпо знај каква логика. Ако наместам на very low ова нема да се случи, ама на very low имам чувство дека играм некој фудбал на маме 32. Дали ова му се случува на некој друг или само мене ? :(

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
stvarno kopjuterot e pojak na World Class od Legendary ili mene taka mi se cini ?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Искрено и јас мислам дека е појак на ворлд клас :)

Иначе знае ли некој како можам да си пуштам слободен тренинг, значи да учествуваат повеќе играчи?

Kajgana Shop

На врв Bottom