FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
:smir:Ако праќате торенти(асални без вирус)пратете ми и на мене.

хмм интересна работа... играв против Сити и им дадов 4 гола од кои едниот беше статива гол (прво удри во стативата па влезе во голот). Интересното е тоа што цела утакмица имав само 4 удари на противнички гол од кои сите 4 беа голови, а во статистиката пишуваше дека имам 3 удари во рамки на гол. Зошто ударите во стативите или пречката не ги смета за удари во рамката на голот?

Не ве нервира тоа што скоро сите натпревари се Night и Rainy... :uvo:

ако може некој да ми го прати по пп 1.0.1 (или на која верзија играте) и крак

Ja instalirav fifa 11 i staviv nekoj nov patch, samo mi najde, no nemozam da napravam konfiguracija na rezolucijata. Koga go starturav fifaconfig mi dava error i ja igram na nekoja bedna rezoulacija, sto pola ekran mi go nema :) Ke ve zamolam ako moze malku pomos?
Barav po interenet no ne najdov nisto slicno.
Fala odnapred.

Знајт некој како се шутира вртена ?
Ама не она поземја шо е.
И то на тастатура, за со џојстик така р2 се држит.

Ja instalirav fifa 11 i staviv nekoj nov patch, samo mi najde, no nemozam da napravam konfiguracija na rezolucijata. Koga go starturav fifaconfig mi dava error i ja igram na nekoja bedna rezoulacija, sto pola ekran mi go nema :) Ke ve zamolam ako moze malku pomos?
Barav po interenet no ne najdov nisto slicno.
Fala odnapred.

Ако е порблемот до FifaConfig тогаш би можело ова да ти помогне : http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6

--- надополнето ---

Знајт некој како се шутира вртена ?
Ама не она поземја шо е.
И то на тастатура, за со џојстик така р2 се држит.

За на тастатура треба да држиш RB и да притисниш за шут ( B ) !!!

За на тастатура треба да држиш RB и да притисниш за шут ( B ) !!!

Абе кај мене исти се контролите како на Фифа 10 само на А се шутира а на Д се крева.
Неможам никаде да видам како се другите наместени. :toe:

Абе кај мене исти се контролите како на Фифа 10 само на А се шутира а на Д се крева.
Неможам никаде да видам како се другите наместени. :toe:

Кога ќе кликниш два пати на икончето на фифата, ќе ти излези еден прозорец. Во не го има Play, Game Settings и Exit. Ќе одиш во Game Settings и In-Game Keyboard. Таму ти се контролите и ти барај RB контролата на која буква ти е и ќе си видиш на кое се пласира

Кога ќе кликниш два пати на икончето на фифата, ќе ти излези еден прозорец. Во не го има Play, Game Settings и Exit. Ќе одиш во Game Settings и In-Game Keyboard. Таму ти се контролите и ти барај RB контролата на која буква ти е и ќе си видиш на кое се пласира

Знам за тоа, ги покажува A,B,RB,LB.......ама до нив не ги покажува контролите за тастатура и зато не знам кај се сите а и неможам да ги менам.
Ако знајт некој од прилика кај мојт да се нека пишит.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom