FIFA 11

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Be A PRO е најдобриот дел од играта,најмногу ме импресионираше тој дел. Досега нешто најреално во фифа игрите :)

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Со финтите на џојстик слабо ми иде.. само да жонглирам друго појма неам кажите нешто ако знаете :icon_lol:

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Со финтите на џојстик слабо ми иде.. само да жонглирам друго појма неам кажите нешто ако знаете :icon_lol:
Јас сите ги правам на тастатура ( освен chest flick ) !!! А и на џојстик скоро сите ги правам

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13

За на тастатура ќе држиш LT ( кај мене е Z ) и ќе правиш комбинации со бројките на Num Pad .

( ако не се гледа сликата оди десен клик и Open in new tab )

F

FuckYouAll

Гостин

За на тастатура ќе држиш LT ( кај мене е Z ) и ќе правиш комбинации со бројките на Num Pad .

( ако не се гледа сликата оди десен клик и Open in new tab )
Ни слика се гледат нишо:pos:
Ама знам за шо зборвиш така да ќе се снајдам.:)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ај ве молам кажете зошто у сред играње ми се појавува "Some files couldnt be readen" i mi se pojavuva onoa dont sent. Играва ја имам две недели и само последниве два три дена ми праи така.

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Ни слика се гледат нишо:pos:
Ама знам за шо зборвиш така да ќе се снајдам.:)
Хах!!!! Ама ако ме сфаќаш, добро е !:wink:

--- надополнето ---

Абе тебе те заборајв !!! Извини !!!
Значи за да прајш финти на џојтик ти треба следново:
1. Треба да имаш џојстик со аналогни думгиња !!!
2. Ќе одиш во Фолдерот FIFA 11 -> Game -> fifasetup -> fifaconfig. Ко ќе влезиш во тоа ќе влезиш во Game Setings и ќе влезиш во менито Controller и ќе си ги наместиш контролите како што сакаш. Но најглавно е да ги намсетиш 4-те контроли со буквата R ( со овие дугмиња се прават финтите ).
3. Си влегуваш во играта и држиш LT и правиш комбинации со дугмињата со буквите R.

Ако не ме разбираш кажи !!! Ќе направам туторијал и ќе го ставам на јутјуб !!!
Се надевам дека ти помогнав !!! Подрав !!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Се е ОК, но некако ми сецка.. чаре? или нема..?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Не знам дали знаете што е Ultimate Team. Tоа е Free DLC што излезе за Фифа11 но е мислам само за ПС3 и Xbox360 и бара да си вклучен онлајн бидејќи е како онлајн менаџер мод. Еве го мојот тим сега за сега:
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#hJW8Eiur95r7

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Не знам дали знаете што е Ultimate Team. Tоа е Free DLC што излезе за Фифа11 но е мислам само за ПС3 и Xbox360 и бара да си вклучен онлајн бидејќи е како онлајн менаџер мод. Еве го мојот тим сега за сега:
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#hJW8Eiur95r7
При регистрација што треба да пишам на EA ID ?

Kajgana Shop

На врв Bottom