Drugar site se lazni
kako moze nekoj bez nikakvi informacii da nosi luge niz evropa za 2000 evra, aj ovoj drugiot 1000 i taka i taka
ne baraat provizija cccc, kolku dobri luge
eeeeeeeeeeeeeeeee pa duri i nemame konkurencija samo makedonci, poarno za nas ke se ispotepame sami
go procitav celiot forum, aplicirav kaj site osven NAHIL me vikaa duri 3 pati na razgovor(kako so kojznae sto obrazovanie da bev
ovaa pa silvija izgleda studirala vo makedonija i znae makedonski perfekt pa sega saka da ne iznese site makedonci i da ni dade ubavi plati
daj ne se zafrkavajte so nas, bas me interesira sto odgovor ke dobijam od ovaa silvija
ima i drugi oglasi , kako na primer baraat po 200 denari da ti ispratat aplikacija, ti ke im dades sto se 200 denari ,arno ama ke najdes vnatre uslovi koi nema da gi sakas i na kraj propadnale tvoite pari, malku po malku dalaverdziite sobiraat desetici iljadi denari mesecno i nikoj ne prezema nisto
treba da se organizirame - odime vo nahil i gazime SE, gi naogame ovie od working in europe gi gazime i narodot da slusne i da se plasi da napravi vakvi gluposti
gi zaboraviv i kouzon tie pa zarabotuvaat po eden milion najmalku vo mesecot od onie 500 denari za prijavuvanje sekoj mesec se prijavuvaat po 1000-2000 luge i stari i mladi(onaa velesankata sto ja imaat , lele ne znae dokumentite da gi sobere, ako i postavis poveke od edno prasanje ke se zbrka
docna e , utre ke napisam kako pominav jas vo nahil
pozzzzzz