Работа во Дубаи преку НАХИЛДОО.

• Креатор на темата Креатор на темата kelaviot
  • Време на започнување Време на започнување
Vртев на еден број, да закажам за интервју..незнам како се викаше фирмата ( не е НАХИЛДОО) , веднаш се јавија...ме прашаа што сакам да работам, општ работник,полу - мајстор или мајстор... реков општ работник.. ми закажаа интервју прошлиот четврток,ама бев на одмор и не отидов :nesum: Едно другарче се пријави исто и беше на интервју, му рекле само 200 евра за авионска карта и ништо друго. и дека групата поаѓа на почеток на Октомври...сега за сега бројот бил пополнет,за натаму ќе видиме..од Куманово многу луѓе имаат аплицирано, некои се веќе таму

ajde daj broj da vidime ,sto kako,

Go citam celiov forum i ne vidov nitu edna tocna informacija ako nekoj ima nekoja tocna informacija neka pise, a ne celo vreme predpostavki i mislenja, dali nekoj otisol do sega od taa firma na rabota. Pozz

Go citam celiov forum i ne vidov nitu edna tocna informacija ako nekoj ima nekoja tocna informacija neka pise, a ne celo vreme predpostavki i mislenja, dali nekoj otisol do sega od taa firma na rabota. Pozz

nema uste nikoj otideno,toa e rabotata ,ke vidime kako ke pominat.

oficijano:na 19 septemvri ide prvata grupa za dubai.

Слушнав и јас така... Меѓутоа,ај и се да биде ОК,едино нешто што ми е сумливо е..уплаќаш 200 евра ај,нек идат..ама зашто не даваат некоја гаранција дека сигурно идеш...пример уплаќам ја 200 евра,зашто одма не ми дадат карта ... многу се имаат изгорено,многу имаат спиено по шатори и го имаат јадено и едвај се вратиле назад, и тоа без скршено евро..

znae li nekoj sto pisuva vo dogovorite sto gi potpisuvas pozzz eve na uste edno mesto kade sto e pisuvano a nahil doo pa ako nekoj znae nesto poeke neka pise pozzz

znae li nekoj sto pisuva vo dogovorite sto gi potpisuvas pozzz eve na uste edno mesto kade sto e pisuvano a nahil doo pa ako nekoj znae nesto poeke neka pise pozzz

pregledaj ja celava tema .ima odprilika kakov e dogovorot.a kaj ima druga tema za nahildoo.pozzzzzzzzzzzzz

aj denovive ke idam u kumanovo,poso tamu e dogovorot,ke go zeman skeniram i pustam na forum site da vidite

Ја сеуште го немам видено договорот,еден ми извади памет као демек у договорот имало точка во која пишувало дека ако не го исполниш договорот до крај (2 години) плаќаш пенали(казна) 7 илјади и нешто долари...па штом го имаш да кажеш дали пишува стварно..позз

Ја сеуште го немам видено договорот,еден ми извади памет као демек у договорот имало точка во која пишувало дека ако не го исполниш договорот до крај (2 години) плаќаш пенали(казна) 7 илјади и нешто долари...па штом го имаш да кажеш дали пишува стварно..позз

da taka e ,aj vikendov ke idam za kumanovo pa ke go donesam navamu dogovorot.

еве јаи темата што ја отворив јас ако некој иманешто да каже да помогне нека пише тука

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom