UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
http://twitter.com/#%21/Persie_OfficialRobin van Persie

Thanks all AFC fans 4 tonight played vs a great team and a even better ref. He had a absolute shocker tonight think we all agree on this 1

Не разбирам како фановите на Барса не признаат дека таа грешка беше огромна и тоа беше грешка која директно влијаеше на понатамошниот тек на натпреварот... Што ако се десеше такво нешто на Меси? Имаше да плукате тука како никој друг.
Со играта заслуживте да идете даље, јас си признавам дека бевме ептен лоши, ама во таа 56та минута резултатот беше 1:1 и ако останевме со 11 души све можеше да се деси. Го видовте истото на Емирати кога само за 5 минути се смени натпреварот... Така можеше и тука со оглед на тоа дека Барса ќе мораше комплетно да се отвори, што оставаше простор за некоја контра...
Значи ќе повторам никој не оспорува Барса дека беа бољи, сите збориме дека Бусака направи катастрофална грешка и лошо го отсуди натпреварот. Јасно е дека каталонциве нема да се сложат со тоа ама да бевте на другата страна да видиме како ќе го плукавте вие судијата...
Поздрав и посакувам истово да ви се деси во четвртфиналето за да видите како е.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Од кај ти излезе Кафу во пресметкиве бе? Јес да играл во Шпанија ама ептен е пред овие другиве што ги наброја. На Ривалдо мислеше 100% :P
Нема врска така ми паднал на памет, да продолжев ќе ги спомнев и Мијатовиќ, Шукер, Редондо, Ривалдо, Бутрагењо, Санчез (последните двајца мислам дека се првите двајца фудбалери за кои сум слушнал во животов после Панчев и Канатларовски :pos: )

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Е ај да не даваат коментари бе друже? Форум е, кажа Син, кој сака што сака ќе си пише. Можеби не ти ама фанови на Барса даваа коментари лани Манчестер кога испадна од Баерн и што сега, искомплексирани се од Сколс?
Ај да воведеме ново правило ондак, темава нека служи за препирки против фановите чии тимови играат вечерта :))))
Таа вечер ги замрзев Баерн и го засакав Нани : ))))

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ко не живејме во минатово зошто ми го касате куров секојдневно со тие 5-0 на барса со реал?

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ко не живејме во минатово зошто ми го касате куров секојдневно со тие 5-0 на барса со реал?
ajde smiri se malce mr.kompleks iskuliraj i gledajte tamu da zavrsite 3to mesto da izlezete vo LS oti ovaa godina tolku od vas :)

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
комплекс?
брат ај те молам објасни ми како можи да имам комплекс од вас кога лани ве растртивме?

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Ako Barcelona nekogas vo idnina vo bilo koj natprevar napravi 0 (NULA) sutevi na golot togas poveke nema da sum navivac na Barcelona

P

Peaceful Anger

Гостин
Значи не сум за Арсенал ама Барселона отсекоаш сум ја мразел е баш заради вакви педерски работи као вечерва. Значи секоја година да и се дава помош на Барселона нема логика, ебате и лига шампиони шо глеаме тоа ли е натпреварување бе... не ме заебаај

A

apidrone

Гостин
Значи не сум за Арсенал ама Барселона отсекоаш сум ја мразел е баш заради вакви педерски работи као вечерва. Значи секоја година да и се дава помош на Барселона нема логика, ебате и лига шампиони шо глеаме тоа ли е натпреварување бе... не ме заебаај
Исто ко Шпанија на светсково...

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Сиријузли ?

Аватар на Арсенал , навивач на Барса - и збори за Интер Челзи Мадрид комплексаши ? хахах

Реал 9титули ЛШ
Интер 3
Барса 3

Челзи не коментирам пошо ако даам мислење за истиот тим - ке трбеа да се карам со пола форум :D

Оу јеа , комплексаши хахаха
Живееш на стара слава, тие 9 ЛШ титули биле во време на Прва Светска војна, тоа ич не се гледа, ти види сега да се радуваш.

каква помош и се даде на Барца?????

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Барселона цело време напаѓаше имаше посед на топка, шанси, пасови, акции праеја.
Арсенал цело време не можеше да направат 5 асални акции.
НО, црвениот картон на РвП беше лоша одлука од страна на судијата.
Зошто?
Затоа што Ван Перси во таа бучава, во таа сто илјадна публика не го слушнал свирчето, се гледаше неговата реакција по одлуката на судијата.
По неговото излегување, моравме да играме со 10 играчи, и без најдобриот напаѓач.
Судијата барем да имаше малку памет, па да му текнеше дека тоа можело да се деси, дека можеби ја шутнал топката затоа што не ја слушнал свирката, немаше да му даде црвен картон! Дури и идиотски е тоа што му покажа црвен картон! Кога веќе му го додели жолтиот картон кога го фаулира вашиот играч, можеше да му даде жолт и на тоа дрвото што го држеше за врат! Тоа ти е чиста провокација!! Кај гледал судијата?! Стварно не сфаќам ЗОШТО го поштеди нигеров!!!
По глупавата одлука на судијата се се смени, се! нашето дрво кога ја промаши таа шанса пред голот тоа Ван Перси дефинитивно го погодуваше!
И со тоа ваша победа.
Честитав победа во фан клубот ќе честитам и овде, со среќа на Барса и на Шахтјор.

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Ovie realistite poveke se raduvaat ako izgubat Bracelona otkolku da pobedi real...:pos2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И што сега тие 9 титули да не се рачунаат? И што после 50 години кога твоите внуци ќе спомнуваат како газела Барселона се пред себе некој фан на Сити или Шахтјар ќе им каже тоа било во минатото ова она ... кога играле слаби играчи како Меси и Чави. Сите клубови играат за да напишат своја историја. Тоа моментално го прави Барса во зенитот на својата игра. Секој тим доживува свои 5 минути (сезони) на успех.

Kajgana Shop

На врв Bottom