UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Што сте се фатиле за Платини? Негов омилен тим е Јувентус и ако на некој во моментов му е потребна неговата помош и неговиот авторитет, тоа е токму Јувентус. Платини нема никаква врска со Баселона како тим. И зарем озбилно мислите дека на Барселона и е потребна помошта на Платини?
Го извадија уште лани муабетот за Платини и сега секој го повторува. Типично, не да не.
Што читам други форуми, никаде, ама баш никаде не е спомната УЕФА или Платини. Само „стручњациве“ на Кајгана што имаат врски во УЕФА, добиваат инсајдерски информации, за кого навивал Платини :tv:
А и секој почна да ја хејта Барса, ама deal with it.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Што сте се фатиле за Платини? Негов омилен тим е Јувентус и ако на некој во моментов му е потребна неговата помош и неговиот авторитет, тоа е токму Јувентус.
Затоа ли му го одзема 4тото место за ЛШ а? таква помош не им треба :pos:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Инаку честито до Шахтјор ги унаказија начисто Рома. Тоа Бориелото со надеж дека само назад ќе оди говедо ниедно пенал незнае да погоди.
А инаку нели Бабел јадеше казна за вреѓање судии?? Не дека сакам Вилшер да јаде се исто ми е, ама стварно не му требало ова.

--- надополнето ---

Сериозно претерувате на моменти.
Кој губи има право да се лути ;)

K

kalimer0

Гостин
Во 1/4 финале сакам Челзи - Реал да се паднат или сепак не, тоа нека биде во финале :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Во 1/4 финале сакам Челзи - Реал да се паднат или сепак не, тоа нека биде во финале :)

И јас сакам зошто немаат играно никогаш. Ќе биде интересна утакмица.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
РЕАЛ уште не поминал 1/8 финале,ама глеам и фановиве од фарса веќе рачунаат дека поминал

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Што да се препрочитувам. Ако не знаеш основни фудбалски правила, ти треба да се едуцираш, не јас :)

@Dee_jay .!. :)

Реков јас, главниот судија беше најмалце 15 метра зад Перси и немаше прегледна ситуација дали е во офсајд или не, единствено му останува да види што одлука ќе донесе помошникот. Овој дигна знамето, овој свирна, Перси се правеше луд, и заслужено ја заврши утакмицата пред време.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ajde neka ni e 4estita pobedava katalonci sosema zasluzena sea vo 1/4 gi posakuvam manchester,sakav da igrame so real ama ke odpadnat

btw:eden pozdrav do site hejteri protiv barca a najmnogu do site fanovi na shinter,zadrid i zelzi

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Затоа ли му го одзема 4тото место за ЛШ а? таква помош не им треба :pos:
Па тоа ми беше муабетот. Ако Платини се нафаќа да помогне на некој тим тоа секако би бил Јувентус. Можеби со воведување на 7 мото место од домашното првенство да игра во ЛШ:pos2:.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Реков јас, главниот судија беше најмалце 15 метра зад Перси и немаше прегледна ситуација дали е во офсајд или не, единствено му останува да види што одлука ќе донесе помошникот. Овој дигна знамето, овој свирна, Перси се правеше луд, и заслужено ја заврши утакмицата пред време.
Не е проблем на Ван Перси ако судијата бил 15 метри позади него, што е причина плус за Ван Перси да не го слушне свирчето.
И не знам како да ти објаснам, ај ќе пробам со болд, андерлајн и италик: Игра се прекинува со судиско свирче, не со знаменце на помошникот!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сиријузли ?

Аватар на Арсенал , навивач на Барса - и збори за Интер Челзи Мадрид комплексаши ? хахах

Реал 9титули ЛШ
Интер 3
Барса 3

Челзи не коментирам пошо ако даам мислење за истиот тим - ке трбеа да се карам со пола форум :D

Оу јеа , комплексаши хахаха

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ajde neka ni e 4estita pobedava katalonci sosema zasluzena sea vo 1/4 gi posakuvam manchester,sakav da igrame so real ama ke odpadnat

btw:eden pozdrav do site hejteri protiv barca a najmnogu do site fanovi na shinter,zadrid i zelzi
поздрави од снајдер,мајкон и милито :baeh:

DIK

Член од
1 март 2011
Мислења
66
Поени од реакции
5
chestitki do covekot so svircheto !
da beshe nekoj drug barca komotno ce si bea legnati sega !

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ееее.... времиња беа тоа кога гледав шпанско... :pos:
Сериозно: Роналдо, Зидан, Роберто Карлос, Кафу, Фиго, Раул... тоа беше фудбал... сега што да гледам, фали уште една камера од повисоко и да гледам мрави како се бркаат по терен :pos:

Шала, честито победа! Тотално ме збркавте со веснициве, сум заборавил кој е кој... :smir:
Од кај ти излезе Кафу во пресметкиве бе? Јес да играл во Шпанија ама ептен е пред овие другиве што ги наброја. На Ривалдо мислеше 100% :P

Kajgana Shop

На врв Bottom