UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
S

Sheldon Cooper

Гостин
толку бев уверен дека може да се направи нешто и покрај слабата игра..ама пак и судиите беа некоректни..незнам неам зборови..разочаран сум :cry:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ене го и Beneamata почна да траска зелени!
Точно е она што го кажа

Се дешава се дешава, има ситуации кога помошникот крева а судијата не свири офсајд, најчесто кога главниот видел дека по флипер ситуација пасот го направил одбранбен играч од тимот што се брани а не играч од оние кои напаѓаат ...
Игра се прекинува стриктно по свиреж на судија, не по кревање на знаме.
Е сеа тука ок, очигледно беше кој подава и остало, само прашањето е дали Ван Перси знаел или не за тоа дека е санкциониран офсајд, тоа јебига, само ако си неврон у негова глава ќе го знаеш.
само не мораше толку детално објаснуање :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.547
Поени од реакции
22.460
Масимо Бусака, човекот кој прекина натпревар кој го судеше и се измоча на терен, критикувајте го колку сакате, и јас му се смеев на моменти. Црвениот картон на Ван Перси е заслужен. Дури и да останеше во игра, Ван Перси беше цело време отсечен од играта, али неврмајнд, тоа е друга тема, не можам да трпам сега некои фанови(освен оние на Арсенал, кои сите си честитаа) ќе ми речат од кај знам што ќе се случело ако останел РВП во игра итн итн итн итн итн.........
Пеналот, секој судија ќе го судеше за пенал, едино сомнително беше тоа што Бусака се мислеше 5 секунди за што свирнал.
Играчите на Барселона биле најголеми лузери, за секоја одлука се бунат кај судијата. Дали заради тоа бунење имаа 20-0 шутеви во гол? Дали од тоа бунење имаа 70% посед на топка? Барселона заслужено го прегази Арсенал. Да не беше автоголот на Серхио, сите ќе честитавте и ќе имаше муабети како се било заслужено. Вака, со автоголот, само натпреварот стана понеизвесен, ама резултатски. Без ниту една конкретна шанса, без ниедна закана кон Валдес, нема што да бараат Арсенал. Да рече некој дека Барселона се стварно глуп тим заради промашените шанси, нема никако да се бунам. Дефинитивно тим со најголеми промашувања, немој некој фан на Барса да ми каже нешто од типот 'играме офанзивно, создаваме шанси и затоа и промашуваме'. Ова не е одлика на тим кој е сериозен конкурент за титулата. Ако, не се подобри реализацијата, повеќе од 1/4 финале нема да стигнат.

Венгер честиташе, изјави дека ова е голема Барселона, заслужено одат понатаму.
Повеќето од играчите на Арсенал кажаа дека Барселоа заслужено оди понатаму.
Ван Перси не знам дали навистина не слушна или се прави на Тошо
Единствени кои го видоа криминалот се екипите кои имаат порази во важни натпревари од Барселона на Гвардиола, фановите на Челзи, Реал, Јунајтед(шо ме изненадува), а и фановите на Интер по дифолт даваат коментар за секој натпревар на Барселона.

Како фан на Барселона, мислам оти заслужено поминавме, ако под итно не ја подобри реализацијата Гвардиола, нека појача напонот на прскалките, оти со ваква мизерна(мал збор е мизерна) завршница ни против Леванте и Малага не смееме да играме, а не во натпревар од ЛШ.:uvo:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Arsenal fans great as always! Sorry about the result,good luck to Barca,great team! Oh yeah and the ref was good aswell....Jack Wilshere

Како може да изјави нешто вакво? Очекувам да јаде казна, затоа што се гледа дека нема грам мозок.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Се дешава се дешава, има ситуации кога помошникот крева а судијата не свири офсајд, најчесто кога главниот видел дека по флипер ситуација пасот го направил одбранбен играч од тимот што се брани а не играч од оние кои напаѓаат ...
Игра се прекинува стриктно по свиреж на судија, не по кревање на знаме.
Е сеа тука ок, очигледно беше кој подава и остало, само прашањето е дали Ван Перси знаел или не за тоа дека е санкциониран офсајд, тоа јебига, само ако си неврон у негова глава ќе го знаеш.
... Можеби. Но тоа само кога главниот судија се наоѓа блиску до играчот што бил во офсајд. Во овој случај главниот судија во моментот на додавањето беше најмалце 15 метри зад Ван Перси, а помошникот беше во линија со одбранбените играчи на Барселона. Значи помошникот има попрегледна ситуација, и нема зошто во овој случај да не му верува дека нема офсајд.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Arsenal fans great as always! Sorry about the result,good luck to Barca,great team! Oh yeah and the ref was good aswell....Jack Wilshere

Како може да изјави нешто вакво? Очекувам да јаде казна, затоа што се гледа дека нема грам мозок.
Шо има лошо да го пофали судијата? Или ти му читаш скриени мисли?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Шо има лошо да го пофали судијата? Или ти му читаш скриени мисли?
Ајде, сега ќе се правиме на Тошо.
Ок, секоја чест за Вилшер, фер изјава.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

И ја очекувам да јаде казна... како може да изјави такво нешто за фарса?!?!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Инаку честито до Шахтјор ги унаказија начисто Рома. Тоа Бориелото со надеж дека само назад ќе оди говедо ниедно пенал незнае да погоди.
А инаку нели Бабел јадеше казна за вреѓање судии?? Не дека сакам Вилшер да јаде се исто ми е, ама стварно не му требало ова.

--- надополнето ---

И ја очекувам да јаде казна... како може да изјави такво нешто за фарса?!?!
Сериозно претерувате на моменти.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.547
Поени од реакции
22.460
Van Persie (Arsenal): "My shot came just a second after the whistle, not 6 or 7. The referee was a total joke.

Almunia (Arsenal): "We have to admit it's fair that Barça qualifies."

cesc4official Cesc Fàbregas Soler
Great support from the arsenal fans. I take full blame for the result tonight. One of the worst moments of my life. I apologise.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Што сте се фатиле за Платини? Негов омилен тим е Јувентус и ако на некој во моментов му е потребна неговата помош и неговиот авторитет, тоа е токму Јувентус. Платини нема никаква врска со Баселона како тим. И зарем озбилно мислите дека на Барселона и е потребна помошта на Платини?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Единствени кои го видоа криминалот се екипите кои имаат порази во важни натпревари од Барселона на Гвардиола, фановите на Челзи, Реал, Јунајтед(шо ме изненадува), а и фановите на Интер по дифолт даваат коментар за секој натпревар на Барселона.
.
Е ај да не даваат коментари бе друже? Форум е, кажа Син, кој сака што сака ќе си пише. Можеби не ти ама фанови на Барса даваа коментари лани Манчестер кога испадна од Баерн и што сега, искомплексирани се од Сколс?
Ај да воведеме ново правило ондак, темава нека служи за препирки против фановите чии тимови играат вечерта :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom