UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што сте се фатиле за Платини? Негов омилен тим е Јувентус и ако на некој во моментов му е потребна неговата помош и неговиот авторитет, тоа е токму Јувентус. Платини нема никаква врска со Баселона како тим. И зарем озбилно мислите дека на Барселона и е потребна помошта на Платини?
Го извадија уште лани муабетот за Платини и сега секој го повторува. Типично, не да не.
Што читам други форуми, никаде, ама баш никаде не е спомната УЕФА или Платини. Само „стручњациве“ на Кајгана што имаат врски во УЕФА, добиваат инсајдерски информации, за кого навивал Платини :tv:
А и секој почна да ја хејта Барса, ама deal with it.

Што сте се фатиле за Платини? Негов омилен тим е Јувентус и ако на некој во моментов му е потребна неговата помош и неговиот авторитет, тоа е токму Јувентус.
Затоа ли му го одзема 4тото место за ЛШ а? таква помош не им треба :pos:

Инаку честито до Шахтјор ги унаказија начисто Рома. Тоа Бориелото со надеж дека само назад ќе оди говедо ниедно пенал незнае да погоди.
А инаку нели Бабел јадеше казна за вреѓање судии?? Не дека сакам Вилшер да јаде се исто ми е, ама стварно не му требало ова.

--- надополнето ---

Сериозно претерувате на моменти.

Кој губи има право да се лути ;)

Во 1/4 финале сакам Челзи - Реал да се паднат или сепак не, тоа нека биде во финале :)

Во 1/4 финале сакам Челзи - Реал да се паднат или сепак не, тоа нека биде во финале :)

И јас сакам зошто немаат играно никогаш. Ќе биде интересна утакмица.

РЕАЛ уште не поминал 1/8 финале,ама глеам и фановиве од фарса веќе рачунаат дека поминал

Што да се препрочитувам. Ако не знаеш основни фудбалски правила, ти треба да се едуцираш, не јас :)

@Dee_jay .!. :)

Реков јас, главниот судија беше најмалце 15 метра зад Перси и немаше прегледна ситуација дали е во офсајд или не, единствено му останува да види што одлука ќе донесе помошникот. Овој дигна знамето, овој свирна, Перси се правеше луд, и заслужено ја заврши утакмицата пред време.

ajde neka ni e 4estita pobedava katalonci sosema zasluzena sea vo 1/4 gi posakuvam manchester,sakav da igrame so real ama ke odpadnat

btw:eden pozdrav do site hejteri protiv barca a najmnogu do site fanovi na shinter,zadrid i zelzi

Затоа ли му го одзема 4тото место за ЛШ а? таква помош не им треба :pos:
Па тоа ми беше муабетот. Ако Платини се нафаќа да помогне на некој тим тоа секако би бил Јувентус. Можеби со воведување на 7 мото место од домашното првенство да игра во ЛШ:pos2:.

Реков јас, главниот судија беше најмалце 15 метра зад Перси и немаше прегледна ситуација дали е во офсајд или не, единствено му останува да види што одлука ќе донесе помошникот. Овој дигна знамето, овој свирна, Перси се правеше луд, и заслужено ја заврши утакмицата пред време.
Не е проблем на Ван Перси ако судијата бил 15 метри позади него, што е причина плус за Ван Перси да не го слушне свирчето.
И не знам како да ти објаснам, ај ќе пробам со болд, андерлајн и италик: Игра се прекинува со судиско свирче, не со знаменце на помошникот!

Сиријузли ?

Аватар на Арсенал , навивач на Барса - и збори за Интер Челзи Мадрид комплексаши ? хахах

Реал 9титули ЛШ
Интер 3
Барса 3

Челзи не коментирам пошо ако даам мислење за истиот тим - ке трбеа да се карам со пола форум :D

Оу јеа , комплексаши хахаха

ajde neka ni e 4estita pobedava katalonci sosema zasluzena sea vo 1/4 gi posakuvam manchester,sakav da igrame so real ama ke odpadnat

btw:eden pozdrav do site hejteri protiv barca a najmnogu do site fanovi na shinter,zadrid i zelzi

поздрави од снајдер,мајкон и милито :baeh:

chestitki do covekot so svircheto !
da beshe nekoj drug barca komotno ce si bea legnati sega !

Ееее.... времиња беа тоа кога гледав шпанско... :pos:
Сериозно: Роналдо, Зидан, Роберто Карлос, Кафу, Фиго, Раул... тоа беше фудбал... сега што да гледам, фали уште една камера од повисоко и да гледам мрави како се бркаат по терен :pos:

Шала, честито победа! Тотално ме збркавте со веснициве, сум заборавил кој е кој... :smir:

Од кај ти излезе Кафу во пресметкиве бе? Јес да играл во Шпанија ама ептен е пред овие другиве што ги наброја. На Ривалдо мислеше 100% :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom