UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Рома ме изненади бе, мислев дека ќе тепа, а на крај го јадеше.

Ама и со право, кога и да свртев на Рома - Шахтјор, Шахтјор ги работаше Рома ко деца свои ...
ххх можеби да си ја гледал ќе имаш друго мислење, еве да ти кажам Рома имаа повеќе посед на топка и создадоа повеќе 100 процентни шанси, а Шахтјор даде два среќни гола, за едниот гол Рисе дури и ја поклони топката...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Значи овој бил јакиот голман а? Стварно јак...

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Дебелиот Филе топки ќе го најте на фб и твитер, само пишете File X File ама брише коментари беее комплекс...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Рејтинзите од шит.ком, како секогаш да глеам различна утакмица со нив...
Вилшер, Меси, Бускетс и Насри рејтинзиве појма немаат од животов......овие некоја друга утакмица да не гледале бе??
Едит: И Ван Перси ќе го ставам во екипава.....освен голот ништои не изигра и он.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Вилшер, Меси, Бускетс и Насри рејтинзиве појма немаат од животов......овие некоја друга утакмица да не гледале бе??
Едит: И Ван Перси ќе го ставам во екипава.....освен голот ништои не изигра и он.
Вилшер ? :pos2:

Цеск изигра слабо прво полувреме,Сонг со жолтиот ко и да го немаше на терен,САМ играше против Чави и Иниеста,детето беше неверојатно!
Сепак Лорен од мене добива МОТМ,каков натпревар изигра,после него Џеки и Шчежни :))

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Како го вреѓате така бе, може татко да ви биде ...
И шо дека можи да му биде татко ко ништо не разбира? В ум му е само Барселона, како се тие најјаки па несмеј никој да ги победи.. како тие се СЕ шо постој во фудбало..

јас па мислам дека за еден ШОУмен ако можам така да го наречам недопустливо е да биди до толку определен за еден тим и јавно да зборува само за него.. во приватен живот можи ако сака 24/7 да дроби, ама на тв незнам не ми иди некако.

Спушти спушти се доле......

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
И шо дека можи да му биде татко ко ништо не разбира? В ум му е само Барселона, како се тие најјаки па несмеј никој да ги победи.. како тие се СЕ шо постој во фудбало..

јас па мислам дека за еден ШОУмен ако можам така да го наречам недопустливо е да биди до толку определен за еден тим и јавно да зборува само за него.. во приватен живот можи ако сака 24/7 да дроби, ама на тв незнам не ми иди некако.

Спушти спушти се доле......
А што очекуваш ти од некој кој си ја крстил ќерката Барселона? :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
А што очекуваш ти од некој кој си ја крстил ќерката Барселона? :)
Ништо не очекувам, ама претеризам е. Не ми се гледа топки заради него. На врв на јазик цело време Барселона та Барселона. Нека тера :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
neshto pouchno od eden prijatel na facebook...

Do site "poznavachi" na vistinskiot fudbal !!!Site zborite kolku ke go jadat "decata" vo revanshot,a nikoj ne kazuva deka e pobedena fenomenalnata barcelona posle tolku vreme ,a pritoa igrajki ofanziven fudbal i ne plashejki se od gubenjeto so 0-1!!! One Love ARSENAL p.s.Hejteri nauchete shto e fudbal WENGER vi ovozmozuva...

Kajgana Shop

На врв Bottom