ххх можеби да си ја гледал ќе имаш друго мислење, еве да ти кажам Рома имаа повеќе посед на топка и создадоа повеќе 100 процентни шанси, а Шахтјор даде два среќни гола, за едниот гол Рисе дури и ја поклони топката...Рома ме изненади бе, мислев дека ќе тепа, а на крај го јадеше.
Ама и со право, кога и да свртев на Рома - Шахтјор, Шахтјор ги работаше Рома ко деца свои ...
Messi 8.0 ... Луди се овие.Рејтинзите од шит.ком, како секогаш да глеам различна утакмица со нив...
Вилшер, Меси, Бускетс и Насри рејтинзиве појма немаат од животов......овие некоја друга утакмица да не гледале бе??Рејтинзите од шит.ком, како секогаш да глеам различна утакмица со нив...
Вилшер ? :pos2:Вилшер, Меси, Бускетс и Насри рејтинзиве појма немаат од животов......овие некоја друга утакмица да не гледале бе??
Едит: И Ван Перси ќе го ставам во екипава.....освен голот ништои не изигра и он.
И шо дека можи да му биде татко ко ништо не разбира? В ум му е само Барселона, како се тие најјаки па несмеј никој да ги победи.. како тие се СЕ шо постој во фудбало..Како го вреѓате така бе, може татко да ви биде ...
Доги стајл на тој у позадина, мислам дека број 10 носи
А што очекуваш ти од некој кој си ја крстил ќерката Барселона?И шо дека можи да му биде татко ко ништо не разбира? В ум му е само Барселона, како се тие најјаки па несмеј никој да ги победи.. како тие се СЕ шо постој во фудбало..
јас па мислам дека за еден ШОУмен ако можам така да го наречам недопустливо е да биди до толку определен за еден тим и јавно да зборува само за него.. во приватен живот можи ако сака 24/7 да дроби, ама на тв незнам не ми иди некако.
Спушти спушти се доле......
Ништо не очекувам, ама претеризам е. Не ми се гледа топки заради него. На врв на јазик цело време Барселона та Барселона. Нека тераА што очекуваш ти од некој кој си ја крстил ќерката Барселона?