Блаугранец!
mes que un club!
- Член од
- 28 август 2009
- Мислења
- 785
- Поени од реакции
- 176
Не ја имаше крстено Аргентина ?А што очекуваш ти од некој кој си ја крстил ќерката Барселона?![]()
Не ја имаше крстено Аргентина ?А што очекуваш ти од некој кој си ја крстил ќерката Барселона?![]()
Можеби пријателот често го слуша то и зато напишал во наводници, ама не гледам кој со барем малку мозок можи уште да речи дека Арсенал се деца. Единствено такво нешто можи да оди за голманот, кој е страшно многу млад за својата позиција. Дури ни Вилшир со 18 години не го сметам за дете, играч кој лани играше редовно премиерлигашки фудбал не е дете.neshto pouchno od eden prijatel na facebook...
Do site "poznavachi" na vistinskiot fudbal !!!Site zborite kolku ke go jadat "decata" vo revanshot,a nikoj ne kazuva deka e pobedena fenomenalnata barcelona posle tolku vreme ,a pritoa igrajki ofanziven fudbal i ne plashejki se od gubenjeto so 0-1!!! One Love ARSENAL p.s.Hejteri nauchete shto e fudbal WENGER vi ovozmozuva...
Хмммм, очигледно кога тепаат не се деца а кога губат сите викаат децаМожеби пријателот често го слуша то и зато напишал во наводници, ама не гледам кој со барем малку мозок можи уште да речи дека Арсенал се деца. Единствено такво нешто можи да оди за голманот, кој е страшно многу млад за својата позиција. Дури ни Вилшир со 18 години не го сметам за дете, играч кој лани играше редовно премиерлигашки фудбал не е дете.
Број на годините не е еквивалент за фудбалско искуство. Еден пример вон ситацијава кој ќе звучи бессмислено, ама никој не можи да ме убеди дека Дидие Дрогба е фудбалски поискусен од Вејн Руни. Мислам јасна е поентата.Хмммм, очигледно кога тепаат не се деца а кога губат сите викаат деца
како и да е се согласувам дека не се деца меѓутоа има многу млади со искуство само поради Венгер, тешко тие играчи да не беа деца во други тимови, Фабрегас со 17 почна да игра прва постава, Вилшир со 18, Тео исто и да не набројувам... сепак станува збор за просечно најмладиот тим во ЛШ така
Несоодветен пример, очигледно не ја разбра поентата - и Вилшир и Педро од најмлади години се во составите на јаки екипи. Како и Руни. А то не е случај со Дрогба.Па и е и не е... зависи
Вилшир има нецела година искуство неможеш да го споредиш со Педро на пример нели?
Нема везе мене поентата ми е дека Вилшир на 23 години веројатно ќе биде најискусниот играч на негови години само поради шансата што ја добил од Венгер...
Тебе да не ми те боли паченцето. Иди дркај на постер од Шакира.neznam ovie k.r.p.s.c.v. od real so se raduvaat tolku??????? btw awsome ili kako i da se vikase kazi koj avatar da go namestam?
Remuntada намести.neznam ovie k.r.p.s.c.v. od real so se raduvaat tolku??????? btw awsome ili kako i da se vikase kazi koj avatar da go namestam?
Така е..тоа и е името!Не ја имаше крстено Аргентина ?
Не е за секого форум...неneznam ovie k.r.p.s.c.v. od real so se raduvaat tolku??????? btw awsome ili kako i da se vikase kazi koj avatar da go namestam?
Не си ме разбрал....сакав да кажам дека заслужува поголема оценка, ако не друго од Насри сигурно повеќе заслужи...Вилшер ? :pos2:
Цеск изигра слабо прво полувреме,Сонг со жолтиот ко и да го немаше на терен,САМ играше против Чави и Иниеста,детето беше неверојатно!
Сепак Лорен од мене добива МОТМ,каков натпревар изигра,после него Џеки и Шчежни)
![]()