UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
F

fantomX

Гостин
neshto pouchno od eden prijatel na facebook...

Do site "poznavachi" na vistinskiot fudbal !!!Site zborite kolku ke go jadat "decata" vo revanshot,a nikoj ne kazuva deka e pobedena fenomenalnata barcelona posle tolku vreme ,a pritoa igrajki ofanziven fudbal i ne plashejki se od gubenjeto so 0-1!!! One Love ARSENAL p.s.Hejteri nauchete shto e fudbal WENGER vi ovozmozuva...
Можеби пријателот често го слуша то и зато напишал во наводници, ама не гледам кој со барем малку мозок можи уште да речи дека Арсенал се деца. Единствено такво нешто можи да оди за голманот, кој е страшно многу млад за својата позиција. Дури ни Вилшир со 18 години не го сметам за дете, играч кој лани играше редовно премиерлигашки фудбал не е дете.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Можеби пријателот често го слуша то и зато напишал во наводници, ама не гледам кој со барем малку мозок можи уште да речи дека Арсенал се деца. Единствено такво нешто можи да оди за голманот, кој е страшно многу млад за својата позиција. Дури ни Вилшир со 18 години не го сметам за дете, играч кој лани играше редовно премиерлигашки фудбал не е дете.
Хмммм, очигледно кога тепаат не се деца а кога губат сите викаат деца :)
како и да е се согласувам дека не се деца меѓутоа има многу млади со искуство само поради Венгер, тешко тие играчи да не беа деца во други тимови, Фабрегас со 17 почна да игра прва постава, Вилшир со 18, Тео исто и да не набројувам... сепак станува збор за просечно најмладиот тим во ЛШ така

F

fantomX

Гостин
Хмммм, очигледно кога тепаат не се деца а кога губат сите викаат деца :)
како и да е се согласувам дека не се деца меѓутоа има многу млади со искуство само поради Венгер, тешко тие играчи да не беа деца во други тимови, Фабрегас со 17 почна да игра прва постава, Вилшир со 18, Тео исто и да не набројувам... сепак станува збор за просечно најмладиот тим во ЛШ така
Број на годините не е еквивалент за фудбалско искуство. Еден пример вон ситацијава кој ќе звучи бессмислено, ама никој не можи да ме убеди дека Дидие Дрогба е фудбалски поискусен од Вејн Руни. Мислам јасна е поентата.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Па и е и не е... зависи
Вилшир има нецела година искуство неможеш да го споредиш со Педро на пример нели?

Нема везе мене поентата ми е дека Вилшир на 23 години веројатно ќе биде најискусниот играч на негови години само поради шансата што ја добил од Венгер...

F

fantomX

Гостин
Па и е и не е... зависи
Вилшир има нецела година искуство неможеш да го споредиш со Педро на пример нели?

Нема везе мене поентата ми е дека Вилшир на 23 години веројатно ќе биде најискусниот играч на негови години само поради шансата што ја добил од Венгер...
Несоодветен пример, очигледно не ја разбра поентата - и Вилшир и Педро од најмлади години се во составите на јаки екипи. Како и Руни. А то не е случај со Дрогба.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Те сфатив ама немора да играш во јака екипа за да имаш искуство...
Сите добиваат искуство без разлика дали играле во Лион, Марсеј, Арсенал или Барселона...

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
neznam ovie k.r.p.s.c.v. od real so se raduvaat tolku??????? btw awsome ili kako i da se vikase kazi koj avatar da go namestam?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Вилшер ? :pos2:

Цеск изигра слабо прво полувреме,Сонг со жолтиот ко и да го немаше на терен,САМ играше против Чави и Иниеста,детето беше неверојатно!
Сепак Лорен од мене добива МОТМ,каков натпревар изигра,после него Џеки и Шчежни :))

Не си ме разбрал....сакав да кажам дека заслужува поголема оценка, ако не друго од Насри сигурно повеќе заслужи...

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Уште не ми се верува што се деси со Барса :uvo: Честитки за навивачите на Арсенал. Еве highlights од утакмиците:
Арсенал - Барселона 2:1 (1/8 финале) ЛШ 2010/11
http://mesto.com.mk/video/8OG7DAU93G4N/Арсенал--Барселона-21-18-финале-ЛШ-201011

Рома - Шахтјор 2:3 (1/8 финале) ЛШ 2010/11
http://mesto.com.mk/video/9KX93Y68N8UK/Рома--Шахтјор-23-18-финале-ЛШ-201011

Kajgana Shop

На врв Bottom