UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Не го гледав второто полувреме, али за првото можам слободно да кажам дека Вилшир има одлична иднина пред себе. Одигра одлично за неговите години и особено позицијата.`

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Arsenal izvadi povolen rezultat no deka ja dominirase igrata kurov moj! Preku kurac mi e od hejteri gledajte si gi vasite clubovi ne tuku kenjate za drugit Cestitki za Arsenal i nivnite fanovi pred se dobra utakmica milo mi e sto izgubivme od Arsenal zatoa sto sme slicni vo filozofiata na fudbalot a ne katandzo i bussball!

Не спомнав никаде дека доминираа. Зборот ми беше дека ве спуштија на земја,оти бевте толку убедени во победа и дека ќе победите убедливо.
Peace :wink:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не го гледав второто полувреме, али за првото можам слободно да кажам дека Вилшир има одлична иднина пред себе. Одигра одлично за неговите години и особено позицијата.`
Ама мочконо Балотелени не знае кој е Вилшир. Вистина, звер играч, игра на многу одговорна позиција на 18 години, а секогаш игра на ниво.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.497
Поени од реакции
10.254
Ама мочконо Балотелени не знае кој е Вилшир. Вистина, звер играч, игра на многу одговорна позиција на 18 години, а секогаш игра на ниво.
Порасна бе.19 има сега :)

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Честито победа топџии !

Барселона сама си се порази(ваљда умор или нешто слично).Перфектно прво полувреме но второто ја изгубивме агресивноста,некако како да не сакавме да нападнеме.Па мајку му стара,зарем не треба да се школа ланското четвртфинале и полуфиналето со интер и сега пак иста слика т.е кога почнуваме да водиме одма ја спуштаме топката на земја.Наместо да се нападне и да се докрајчи противникот ние си играме ташак.После сме загубиле,така и ни треба заслужено.Кога ќе сватат играчите дека фудбалот се игра 90 мин тогаш можеме да мислиме за финале.
Но сепак има простор за поправен-Камп Ноу.Ако не повеќе во најмала рака ќе гледаме прекрасни 90 мин.
Судиите глупаво е да се коментираат(грешат:некогаш во наша полза некогаш за противникот)

Visca el Barca!

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
aj sea vo trezna sostojba da pisam snosti ne bev pri sebe hehehe cestitki do site fanovi na arsenal za pobedata zasluzeno pobedivte ne trebase da ve podcenime i das se opustame tolku na krajot ama toa e za um inace skoro cela utakmica ja imavme kontrolata na igrata ali toa e fudbalot pa se gledame na kampot:smir:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Не е све во поседот, џабе посед кога не правевте шанси... уствари на крај ние имавме повеќе шутеви од вас вкупно за еден
дај боже и на Ноу Камп да имате ваков посед а ние да ги правиме шансите и да даваме голови :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не е све во поседот, џабе посед кога не правевте шанси... уствари на крај ние имавме повеќе шутеви од вас вкупно за еден
дај боже и на Ноу Камп да имате ваков посед а ние да ги правиме шансите и да даваме голови :)
Enough.

Kajgana Shop

На врв Bottom