UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Flamini se nakon utakmice prošetao do svlačionice da bi se ispričao
Francuz je vidio koliko je teško ozlijedio Ćorluku pa je po završetku utakmice 'protegnuo' noge do Tottenahmove svlačionica. Došao je do hrvatskog reprezentativca i ispričao mu se.
Dobro,bil barem malce od malce covek

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.994
Гатуzoo е капитен, денес направи испад за црвен при резултат 0-0, знам некој на темата на Милан уште лани, кога доби црвен со Интер и загубија со 0-4 пиша дека овој играч не е за капитен, сериозно, борбен и остало, бла бла, али за капитен кога веќе Амброзини не е тука може комотно Неста да биде, а не психички лабилниов.

п.с. И тој што вика, ѕвер е, алал да му е, нека се запраша дали таков однос на Капитен носи добро или лошо на екипата за која настапува.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ем капитен ем Респект му пишува на дресон онде а тој ни за едното е ни за другото :pos: Е*аму неандарталскио :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.518
А за што уствари се закачија Гатузо и помошникот?

И да, Гомез е голман само против големите екипи!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Flamini se nakon utakmice prošetao do svlačionice da bi se ispričao
Francuz je vidio koliko je teško ozlijedio Ćorluku pa je po završetku utakmice 'protegnuo' noge do Tottenahmove svlačionica. Došao je do hrvatskog reprezentativca i ispričao mu se.
Dobro,bil barem malce od malce covek
А бе копито си е копито, кој сака нека е. Треба да има врежано некаде во глава дека со две нозе не смее да стартува, како што не смее да ја фати топката со рака во свој 16-ник. Ова ако не може да го запамти нека си запише на ливче и нека чита пред утакмица. Нема оправдување за онаков старт, сме виделе какви повреди се имаат случено. Чорлука имаше многу среќа.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?
Милан 20 11.63%

Наредната година можда.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Судијата ги испушти работите од раце и логично беше во продолжение да гледаме БОРБА!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Леле еј, колку ми е пуно срцево шо Милан изгубија.
Комотно 2 црвени требаја да си попијат им ебем тоа касапите, кур нека пушат сега. Ќе поминат наредна сезона, копиљаци. Да не се знаело да се прифати пораз, ко пичкичиња скокаат.

Инаку интересна ствар се деси на Валенсија-Шалке. Судијата заборави да даде црвен картон, да не му кажеше помошникот ќе си останеше играчов на терен :tv:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Уааа тепачи...мафијааа :icon_mrgr
Кој секс ви го мавнаа англичаниве, мераци :sekss::tv::baeh:

Од цел тим, Гатузо да го избереш за капитен :pos2:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
едно не ми е јасно како гатузо може да има лице да шефува по терен кога бил кучка на гаскоњ во ренџерс. веројатно бил силуван од газа во моменти на пијанство така да траумата си го направи своето

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Инаку интересна ствар се деси на Валенсија-Шалке. Судијата заборави да даде црвен картон, да не му кажеше помошникот ќе си останеше играчов на терен :tv:
Да бе, таман.. И јас тоа сакав да го пишам, ама заборавив после читањето на коментари само за мечот Милан - Тотенхем.. :) И овој па мајмунот си ќути и оди у 16ник, после па коа го викат да му дадат црвен се буни :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom