UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I like it.....ме потсети на лига на шампиони пред некој 5 години и јаче......не ко сеа се некој манекени ми се маат по терено.Една две вакви дешавки у сезона за мене е супер ,да гледаме барем тоа кога веке фудбал нема.

Реков на полувреме добро е да влезе некој од Хрватите, акцијата за голот тргна од Модрич. Крауч ме демантираше што реков да излезе, иако и да беше друг напаѓач во таа позиција ќе погодеше, но сепак тој е херојот на денот.

На Милан ќе му биде страшно тешко на реваншот, но сепак доколку се вратат дел од играчите во средниот ред, се може да се случи. Ова е сеуште отворен дуел, но секако Тотенхем кој игра одлично на домашен терен сега е фаворит за 1/4 финале/

Ама и асистентов на Тотнем на крај се с'скаше и мулето сакаше да се тепа :):)

Кога ве чита човек се добива впечаток како да присуствува на страна на некоја АНТИМИЛАН ГРУПА... :)

Дај оладете малку... ;)

Арсенал 1-13+ утре уплатете си ја коефициент 9 и навивајте :)

Не ми се верува како можете да величате фудбалери кој прават полуретардирани стартови и наместо професионално да се однесуваат на терен тие како дивјаци се понашаат.Ај ке кажеш фудбал физички спорт бла бла бла,, ама секој навивач на Милан треба да се засрами од нивниот капитен и неговото денешно однесување.. брука.

Гатузо го знаеме сите дека не располага со многу интелегенција и дека е ватрен.

А копилињата англиски го знаеа тоа и го провоцираа цело време , требаше да му ја плесне на тоа ќелавото гадно да му го расцвета носот !

Гатузо одиграл најкапитенски што може денеска, и како што кажав да му се фатите на .!. свите !

Стартот на фламини не го оправдувам, требаше црвен да си добие !

Дајте бе видео од крајов на утакмицава, исклучив и не ја гледав последната рунда од Гатузо - Џонсон (така се викаше тој нели?) :)

Гатузо одиграл најкапитенски што може денеска, и како што кажав да му се фатите на .!. свите !

Покапитенски здравје!

Малдини може да седи у ложа и да се кае што не бил толку голем капитен како Рино.

А копилињата англиски го знаеа тоа и го провоцираа цело време , требаше да му ја плесне на тоа ќелавото гадно да му го расцвета носот !

ЛШ е Марлииии, ЛШ... :)

Петиција да го пратиме Гатузо на Кале :vozbud:

Стартот на фламини не го оправдувам, требаше црвен да си добие !
Не му требаше жолтиот само, ем неаме кого да играме средина крпиме па уште тој да отсустувава сеа... ама то е сам кажа
тоа е неговото оружје :sakas_ust :devil2:

--- надополнето ---

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom